Delicatese Literare
Prezentari carti

Ispitirea unui lord de Lorraine Heath, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Ispitirea unui lord

Lorraine Heath

Colecția Iubiri de poveste

Titlul original: She Tempts the Duke

Este prima carte din seria The Lost Lords of Pembrook

  1. 1. Ispitirea unui lord (She Tempts the Duke – 2012)
  2. 2. Lordul ispitei (Lord of Temptation – 2012) – prezentare
  3.     2.5. Deck the Halls With Love – 2012
  4. 3. Intenții vinovate (Lord of Wicked Intentions – 2013) – recenzie
Sebastian Easton a jurat mereu că își va răzbuna tinerețea răpită și titlul furat. Acum, întors în Londra ca adevăratul duce de Keswick – rănit, călit în război și complet schimbat de experienţe tragice –, nu o poate uita pe fata curajoasă care cândva i-a salvat pe el și pe frații săi de la o moarte sigură.
Lady Mary Wynne-Jones a plătit scump pentru ajutorul oferit tinerilor lorzi de Pembrook întemnițați. Dar își amintește bine promisiunea pe care i-a făcut-o lui Sebastian cu ani în urmă: să se reîntâlnească la ruinele mănăstirii unde au împărtășit un sărut pasional și interzis. Deși Mary este acum logodită cu un alt bărbat, o prietenie clădită pe taine întunecate nu poate fi ignorată. Curând, sentimentele neașteptate și periculoase care se nasc între ei îl ispitesc pe Sebastian să renunțe la misiunea lui de răzbunare și, în schimb, să lupte pentru o iubire ce l-ar putea elibera pentru a doua oară.
Cartea a apărut în Colecția Iubiri de poveste în 18 octombrie 2014.
Sursa: Cărți Romantice
Citate:
”Se uită în ochii lui Mary și gândi că trebuiau să fie cei mai expresivi ochi din toată Marea Britanie. Îl atrăgea și îl făcea să creadă că orice era posibil, că ar fi putut într-adevăr traversa labirintul ringului de dans, cu ea în brațe. Se trezi deodată dorind-o în brațele sale, cu o înverșunare pe care n-o mai simțise decât pe câmpul de luptă, când pornea la atac și înfrângerea nu era o opțiune.”
”Lacrimile i se opriră în gât. Dar refuză să le lase să iasă la lumină. I-ar fi putut spune că nu găsea nimic urât la el, că-i plăcea absolut totul, dar știa că nu avea să o asculte și că asta ar fi construit o tensiune între ei, care ar fi umbrit bucuria acelui moment. Ridică mâna și-i atinse partea feței fără cicatrici.”
”Fără greș, își plimbă degetele prin părul ei, o prinse de ceafă și-i acoperi gura cu a lui. Râse în sinea lui de aroma de coniac pe care o avea limba ei – adăuga o bogăție întunecată sărutului. Dar în profunzime se ascundea gustul lui Mary, iar el îl căută ca un om însetat, căruia i se refuzase toată viața o gură de apă.
Pentru că așa se și simțea. Fusese în deșert și căutase cu disperare o oază – iar ea era acea oază. Ochii ei erau verzi, ca o vegetație luxuriantă, părul ei avea culoarea fructelor coapte, iar șoaptele ei erau vântul care-i răcoreau pielea înfierbântată.”

tempt

 

Am inclus cartea în Top 10 cărți romantice cu eroi mutilați fizic

Cărțile autoarei Lorraine Heath pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, emag.ro, cartepedia.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lorraine Heath

11 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *