Delicatese Literare
Prezentari carti

Iubește-mă o veșnicie – seria Sherring Cross de Johanna Lindsey, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Iubește-mă o veșnicie 

(Love Me Forever – 1995)

Johanna Lindsey

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Bărbatul visurilor mele (Man of My Dreams – 1992) – prezentare 
  2. Iubește-mă o veșnicie (Love Me Forever – 1995)
  3. Pe urmele iubirii (The Pursuit– 2002) prezentare 
Aflată în doliu după moartea mamei, Kimberly Richards este înfuriată de înverșunarea tatălui ei, contele de Amburough, de a o vedea căsătorită și plecată din casa lui cât mai repede – pentru a-i face pe plac logodnicei sale, care nu acceptă să se mute cu el câtă vreme fiica lui este acolo.
Cum Kimberly simte un mare dezgust față de vânătorii de zestre și față de căsătoriile aranjate, îl disprețuiește de la început pe „valorosul pretendent“ pe care îl întâlnește la Sherring Cross: impunătorul lord Lachlan MacGregor, chipeș, dar sărac lipit pământului.
O relație cu arogantul scoțian pare, în cel mai bun caz, îndoielnică – mai ales că el este înnebunit după ducesa de Wrothston, gazda lor. În plus, este scoțian, iar Kimberly știe că tatăl ei ar dezmoșteni-o dacă ar accepta o asemenea alianță.
Dar întorsăturile stranii de situație și circumstanțele scandaloase în care sunt prinși Lachlan și Kimberly vor conduce această pereche teribil de nepotrivită către o destinație total neașteptată – unde o inimă înghețată nu poate decât să se topească sub căldura dragostei.
„– Dumnezeule, tâlharul scoțian! spuse ea ridicându-și o mână la piept. Doar nu ai venit să ne jefuiești, nu-i așa?
Zâmbetul lui deveni dintr-odată senzual, iar acest lucru avu un efect ciudat asupra lui Kimberly, ca un pumn ușor în stomac, destul de puternic cât să o lase fără aer, însă nu îndeajuns cât să doară. Și zâmbetul nici măcar nu îi era adresat ei.
– Draga mea, dacă mă lași să îți fur inima, atunci o s-o fac.”
„– Nu te-am sărutat încă, drăguțo, deși simt o puternică dorință de-a o face.
– Nici măcar să nu…
Atât putu să spună, pentru că el se aplecă și o sărută. Kimberly nu ar fi crezut niciodată că așa ceva era posibil, însă buzele lui Lachlan MacGregor se mișcau ușor și ezitant peste ale ei, apoi, dintr-odată, fără să ezite, sărutul lui deveni profund.
Kimberly era hipnotizată. Nu se mișca. Abia respira. Cu siguranță, nu mai gândea. Pur și simplu, stătea acolo și savura minunea acelui sărut și toate senzațiile plăcute care îl însoțeau.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul IUBEȘTE-MĂ O VEȘNICIE de Johanna Lindsey, volumul al doilea al seriei „Sherring Cross” – disponibil de sâmbătă 22.12.2018 la chioșcuri alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți Johanna Lindsey

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste decembrie 2018

Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2019

Cărțile autoarei Johanna Lindsey pot fi comandate pe libris.ro, elefant.rolibrarie.net, emag.ro, cartepedia.ro

Recenzii și prezentări cărți Johanna Lindsey

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *