Delicatese Literare
Prezentari carti

Iubire eternă, de J.R. Ward, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Iubire eternă

J.R. Ward

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

Data apariție: feb. 2022

Nr. pagini: 432

Traducerea: Oana Barbu

J.R. WARD, bine-cunoscută scriitoare americană de romance paranormal, este autoarea care conduce detaşat în clasamentul celor mai bine vândute cărţi de vampiri din lume, seria Frăţia Pumnalului Negru devenind în scurt timp de la apariţie bestseller New York Times. Este de asemenea câştigătoarea celebrului premiu RITA, acordat de Românce Writers of America. A absolvit Colegiul Smith, având o dublă specializare în istorie şi istoria artei medievale, precum şi Facultatea de Drept din Albany.

Îşi aminteşte cu drag de perioada studiilor, mai ales de zilele petrecute în sălile întunecate ale bibliotecii, privind diapozitive cu tablouri vechi sau relicvarii. Înainte de a se dedică complet scrisului, a lucrat în domeniul medical în Boston, ocupând ani la rând un post de conducere în cadrul unuia dintre cele mai renumite centre medicale universitare din Statele Unite. Este atât de pasionată de scris, încât fericirea pentru ea înseamnă să stea toată ziua în faţă calculatorului şi să lucreze, în compania câinelui şi a războinicilor Frăţiei, bineînţeles.

1. Iubire interzisă – Editura Litera / Nopți de patimă – Editura Leda – Dark Lover – 2005 – recenzie

2. Iubire eternă – Editura Litera – Lover Eternal – 2006

3. În umbra păcatului – Editura Litera – Lover Awakened – 2006 – prezentare

4. Lover Revealed – 2007

5. Lover Unbound – 2007

6. Lover Enshrined – 2008

6.5. Father Mine – 2008

6.5. The Black Dagger Brotherhood: An Insider’s Guide – 2008

7. Lover Avenged – 2009

8. Lover Mine – 2010

9. Lover Unleashed – 2011

10. Lover Reborn – 2012

11. Lover at Last – 2013

12. The King – 2014

13. The Shadows – 2015

14. The Beast – 2016

15. The Chosen – 2017

15.5. Dearest Ivie – 2018

16. The Thief – 2018

      16.5. Prisoner of Night – 2019

17. The Savior – 2019

        17.5. Where Winter Finds You – 2019

18. The Sinner – 2020

19. Lover Unveiled – 2021

20. Lover Arisen– 2022

21. Lassiter – 2023

Rhage este cel mai periculos din Frăția Pumnalului Negru – șase războinici vampiri, apărători ai rasei lor. Este cel mai bun luptător și cel mai vorace amant. Când Mary Luce este aruncată fără să vrea în lumea vampirilor, ea trebuie să se bazeze pe protecția lui Rhage. Cum Mary simte aceeași atracție intensă, Rhage știe că trebuie să o facă doar a lui…

Frăția Pumnalului Negru are un singur scop: să apere rasa vampirilor de ucigașii care îi pândesc la fiecare colț întunecat din Caldwell, New York. Iar cel mai de temut și mai periculos dintre frați este Rhage, cel care nu lasă în viață nici un vânător de vampiri. Dar Rhage nu a avut această putere incredibilă dintotdeauna, ci din clipa în care Fecioara Scrib l-a blestemat să poarte în el o bestie feroce care, când se trezește la viață, îi poate răni chiar și pe cei din Frăție. Și pentru a nu-și pierde controlul și a ține în frâu dragonul interior, Rhage este sclavul impulsurilor sexuale, căutând seară de seară altă aventură pentru a-și descărca energia de nestăpânit.

Însă totul se schimbă când o cunoaște pe Mary Luce, o tânără obișnuită din lumea oamenilor, care pare să-i trezească sentimente necunoscute până atunci. În schimb, Mary, când intră fără voia ei în lumea vampirilor, își dă seama că trebuie să se bazeze pe protecția lui Rhage pentru a nu fi ucisă, dar să nu se lase dominată de farmecul lui. Curând, însă, este subjugată de aceeași dorință de nestăpânit pe care o au toate femeile în preajma celui mai dorit vampir și cedează în fața seducției.

Dar cum își pot consuma iubirea Mary și Rhage când fiara din interiorul lui amenință să distrugă totul?

Veți citi întreaga poveste în romanul IUBIRE ETERNĂ de J.R. Ward, al doilea avolum al seriei Frăția Pumnalului Negru. De vineri 04.02.2022 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera/ Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Cărțile autoarei J.R. Ward pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți J.R. Ward

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice februarie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *