Delicatese Literare
Prezentari carti

Iubire peste timp de Nora Roberts, Editura Litera

Iubire peste timp

Nora Roberts

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Ultimul volum din trilogia Boonsboro

1. Treptele iubirii – Editura Litera – The Next Always – 2011 – prezentare
2. Pași spre fericire – Editura Litera – The Last Boyfriend – 2012 – prezentare
3. Iubire peste timp – Editura Litera – The Perfect Hope – 2012
Dintre frații Montgomery, Ryder este cel mai greu de înțeles ‒ aparența lui dură dă impresia că în sufletul lui nu se poate ascunde nici o urmă de blândețe. Morocănos și deloc sociabil, este însă atât de atrăgător, încât nici o femeie nu-i poate rezista. Cu excepția lui Hope Beaumont, directoarea hanului deținut de familia lui.
Fost manager al unui hotel din suburbiile Washingtonului, Hope este obișnuită cu o viață trepidantă și strălucitoare, dar în micul Boonsboro și-a găsit mulțumirea în toate privințele… mai puțin pe plan sentimental. Singura ei interacțiune cu sexul opus constă în relația bizară cu Ryder, care întotdeauna pare să-i observe punctele slabe și să profite de ele. Cu toate astea, atracția dintre ei este ușor de observat ‒ o scânteie care s-a aprins cu un sărut nevinovat. În timp ce hanul se dovedește un succes, mulțumită priceperii lui Hope, trecutul revine s-o bântuie prin câteva evenimente stânjenitoare. Vulnerabilitatea ei stârnește emoțiile lui Ryder, făcându-l să-și dea seama că Hope nu este probabil perfectă… însă este perechea perfectă pentru el.
Vom putea citi întreaga poveste în romanul IUBIRE PESTE TIMP de Nora Roberts, volumul care încheie Trilogia Boonsboro – aparitie joi, 4 iulie, la toate punctele de difuzare a presei la prețul de 19,99 lei.
Sursa: Editura Litera

Cartea a mai apărut de asemenea, tot la Editura Litera, în Colecția Cărți Romantice.

Cărțile autoarei Nora Roberts pot fi comandate pe elefant.rolibris.ro, librarie.netemag.rocartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Nora Roberts

Listă cărți apărute în colecția Blue Moon

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *