Delicatese Literare
Prezentari carti

Iubire sub acoperire de Sherry Thomas, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Iubire sub acoperire

(A Conspiracy in Belgravia – 2017)

Sherry Thomas

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Data apariție: feb. 2022

Nr. pagini: 288

Traducerea: Anamaria Halalai

Sherry Thomas scrie romane istorice de dragoste și este una dintre cele mai apreciate autoare ale genului. Este de două ori câștigătoare a prestigiosului RITA®️ Award, acordat de Romance Writers of America.

Al doilea roman al seriei „Lady Sherlock“/Lady Sherlock Series, după MISTERUL FEMEII ÎN ROȘU, care a apărut la chioșcuri pe 24.01.2022.

  1. Misterul femeii în roșu (A Study in Scarlet Women – 2016) – prezentare
  2. Iubire sub acoperire (A Conspiracy in Belgravia – 2017)
  3. The Hollow of Fear – 2018
  4. The Art of Theft – 2019
  5. Murder on Cold Street – 2020
  6. Miss Moriarty, I Presume? – 2021

Charlotte, ajutată de doamna Watson, rezolvă tot felul de cazuri. Acum însă Lady Ingram, vrea ca Lady Sherlock să-i găsească primul ei iubit, care nu a venit la întâlnirea lor anuală. Iar bărbatul dispărut este fratele vitreg ilegitim al lui Charlotte. Între timp, Charlotte se luptă cu o cerere surprinzătoare în căsătorie…

Fiind respinsă de societate, Charlotte Holmes are la dispoziție timpul și libertatea de a-și pune în valoare capacitățile extraordinare de deducție. În calitate de „Sherlock Holmes, detectiv consultant“, ajutată de priceputa doamnă Watson, obține un mare succes în tot felul de anchete, dar se dovedește că nu este pregătită pentru noul client care sosește la biroul ei din Upper Baker Street.

Lady Ingram, soția prietenului drag și binefăcătorului său, vrea ca Sherlock Holmes să-i găsească prima iubire, care nu și-a mai făcut apariția la întâlnirea lor anuală. Lăsând deoparte chestiunile de loialitate și discreția, cazul devine și mai personal pentru Charlotte, deoarece bărbatul dispărut este nimeni altul decât Myron Finch, fratele ei vitreg nelegitim.
Între timp, Charlotte se luptă cu o cerere în căsătorie surprinzătoare, un străin misterios îi face curte surorii sale Livia, iar un cadavru neidentificat iese la suprafață acolo unde se aștepta mai puțin. Iscusința de investigatoare a lui Charlotte este pusă la încercare mai mult ca niciodată. Își va găsi ea oare fratele la timp, sau va sfârși și el ca un cadavru lipsit de nume, pierdut în labirintul Londrei?

Veți citi întreaga poveste în romanul IUBIRE SUB ACOPERIRE de Sherry Thomas, al doilea volum al seriei „Lady Sherlock“.
De luni 28.02.2022 la chioșcurile din toată țara!

Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera/Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Colecția Iubiri de Poveste februarie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *