Delicatese Literare
Prezentari carti

Iubirea de odinioară de Sherryl Woods, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Iubirea de odinioară

(Flowers on Main – 2009)

Sherryl Woods

Editura Litera / Lira

Traducere: Cristina Radu

Colecția Cărți Romantice

 1. Golful visurilor – The Inn at Eagle Point – 2009 – prezentare
 2. Iubirea de odinioară – Flowers on Main – 2009
 3. Portul dragostei – Harbor Lights – 2009 – prezentare
 4. Mai dă-mi o șansă – A Chesapeake Shores Christmas – 2010 – prezentare
 5. Împărtășind același vis – Driftwood Cottage – 2011 – prezentare
 6. Golful pasiunii – Moonlight Cove – 2011 – prezentare
 7. Alături de tine – Beach Lane – 2011 – prezentare
 8. Reuniune de familie – An O’Brien Family Christmas – 2011 – prezentare
 9. The Summer Garden – 2012
 10. A Seaside Christmas – 2013
 11. The Christmas Bouquet – 2014
 12. Dogwood Hill – 2014
 13. Willow Brook Road – 2015
 14. Lilac Lane – 2017

„O lectură surprinzător de plăcută, ce îi va face pe cititori fani convinși ai seriei care a debutat spectaculos cu GOLFUL VISURILOR.“ – Publishers Weekly

Când ultimele sale două producții teatrale sunt eșecuri îngrozitoare și relația cu mentorul ei capricios se destramă, scriitoarea Bree O’Brien părăsește Chicago și teatrul unde sperase să-și facă un nume și se întoarce acasă. Deschiderea Florăriei de pe Corso promite să-i aducă o nouă provocare și un alt fel de împlinire.

Dar nu totul este pașnic și liniștit în Chesapeake Shores, având în vedere că Bree se află pe picior de război nu doar cu înstrăinata ei mamă, ci și cu fostul iubit. Jake Collins are o mulțime de motive să vrea ca Bree să nu mai facă parte din viața lui, dar nici unul nu este la fel de puternic ca unicul motiv pentru care își dorește ca ea să rămână: nu a reușit nici o clipă să o dea uitării.

Și poate că Jake ar izbuti să treacă peste rănile trecutului dacă ar ști cu siguranță că Bree nu va pleca din nou din Chesapeake Shores – dar oare așa se va întâmpla? Însă singura modalitate de a afla asta este să își asume riscul de a o iubi necondiționat, încă o dată, pe femeia care odinioară i-a frânt inima.

Citate:

„Jake se aplecă înainte, ah, şi aşa de încet, până când pulsul ei începu să se zbată nebuneşte la apropierea gurii lui. Zăbovi peste a ei. Răsuflările li se amestecară. Dintr-odată, ea îi voia buzele peste ale ei cu o intensitate ce o luă prin surprindere. Amintiri ale altor sute de săruturi – intense, chinuitoare, ce-i tulburaseră sufletul – i se învălmăşiră în cap şi o făcură să ameţească.”

„Nu fu sută la sută sigur ce-l apucase atunci, dar în clipa următoare o ridică de pe scaun, îşi aplecă gura peste a ei şi o sărută. Acel sărut avea în el fiece sentiment înăbuşit, fiece strop de dor, fiece urmă de furie pe care le acumulase timp de şase ani lungi.
După primul icnet de uimire, ea îl cuprinse în braţe încet şi se topi în îmbrăţişarea lui, cu gura dulce şi moale sub a lui.”

„Îi dusese dorul gustului ei, a felului în care se topea lângă el, a felului în care prindea viaţă sub atingerea lui, a sunetului încet scos din fundul gâtului ce îi spunea că ce făcea era foarte bine.
O pierduse o dată, azi ar fi putut-o pierde pentru totdeauna.
Să ştie asta îl înspăimânta.
Confuz, se dădu înapoi. Voia din nou aşa ceva, această nevoie disperată, această foame, această pasiune?
Nu-şi învăţase lecţia de prima dată?
Se părea că nu, pentru că răspunsul era da. O voia. Voia tot.”

Veți citi întreaga poveste în romanul IUBIREA DE ODINIOARĂ de Sherryl Woods. De vineri, 11.10.2019, la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei.

Sursa: Cărți Romantice

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *