Delicatese Literare
Prezentari carti

Iubirea e un joc periculos de Mary Balogh, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Iubirea e un joc periculos 

(A Counterfeit Betrothal)

Mary Balogh

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Între decență și dorință – Editura Litera – The Trysting Place (1986) – prezentare
2. Iubirea e un joc periculos – Editura LiteraA Counterfeit Betrothal (1992)
3. Faimosul libertin – Editura Litera – The Notorious Rake (1992) – prezentare
Lady Sophia Bryant nu are de gând să se mărite vreodată. Părinții ei, Marcus și Olivia, sunt înstrăinați de paisprezece ani, de când Marcus a făcut o greșeală prostească pe care Olivia nu a putut s-o ierte. Acum, dorința cea mai mare a Sophiei, de a-i aduce din nou împreună – și de a-i face să reaprindă pasiunea și dragostea care i-au unit odinioară –, poate în sfârșit să se materializeze.
Iar o metodă sigură ar fi să-și anunțe logodna – chiar și una falsă – în speranța că astfel părinții ei vor fi nevoiți să se revadă, în sfârșit. Lord Francis Sutton este perfect pentru această înșelătorie. Diavolesc de chipeș și un crai notoriu, i-au plăcut întotdeauna jocurile pasiunii, mai ales cele în care nu are nimic de care să se teamă și nimic de pierdut. Și astfel capcana e întinsă. Spre satisfacția Sophiei, planul ei pare să dea roadele așteptate. Însă tot ce mai trebuie este să reușească să își ferească inima nesăbuită să cadă în cursa pregatită cu atâta măiestrie pentru alții…
„Se aşeza în grădina de pietre, gândindu-se sau doar visând, desfătându-şi privirea cu frumuseţea şi culoarea florilor, respirând cu nesaţ mireasma îmbătătoare a trandafirilor. Uneori îşi lua cartea cu ea şi citea. Alteori se întindea pe iarbă, la umbra unui copac, şi privea norii plutind pe cerul albastru şi lăsa pacea naturii să îi ajungă în suflet. O dată adormi.
Era un loc special, o lume de vis, un colţ de rai pe pământ.”
„Când vedea ce mult se iubeau cei doi, se îngrozea. Îşi dorea să îi îndemne să se ţină de iubirea lor, să nu lase nici cea mai puternică furtună să o clatine. Voia să îi avertizeze să nu se aşeze unul pe altul pe un piedestal, să nu se aştepte la perfecţiune doar pentru că erau îndrăgostiţi.
Voia să le spună să recunoască fragilitatea umană. Când vedea cât erau de îndrăgostiţi, o cuprindea o teamă disperată.”
„Şi vremea era splendidă – o zi perfectă, însorită şi călduroasă. Era o după-amiază făcută anume pentru iubire.
Iar el o iubea. Nu se îndoise niciodată de asta, şi în toţi anii aceştia de separare nu încetase niciodată să o mai iubească. Olivia era soţia lui, femeia cu care alesese să îşi petreacă viaţa.”
Veți citi întreaga poveste în romanul IUBIREA E UN JOC PERICULOS de Mary Balogh – apariție vineri 24.08.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Mary Balogh pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

Recenzii Mary Balogh

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *