Delicatese Literare
Prezentari carti

Iubiri si pacate de Penny Jordan, Editura Litera, Colectia Iubiri de poveste

Iubiri și păcate (Sins)

Penny Jordan

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

 1. 1. Iubiri și mătăsuri (Silk – 2010) – prezentare carte
 2. 2. Iubiri și păcate (Sins – 2009)
 3. 3. Scandals – 2010
În Londra anilor 1950, patru tinere își dau seama că viața nu se desfășoară întotdeauna conform așteptărilor și speranțelor. Perfida Emerald a obținut întotdeauna ceea ce a vrut. Acum ambițiile ei țintesc spre încheierea unei căsătorii cu un duce de viță regală. Dar intrigile pe care le țese declanșează un șir de evenimente care vor avea cele mai neașteptate consecințe.
Fiica nelegitimă a unui crai englez și a unei femei ușoare din Hong Kong, Rose s-a simțit mereu exclusă din familie. Singura ei aliată, mătușa Amber, pare să-i fi ascuns un secret care îi schimbă total viața. Iar frumusețea ei exotică atrage din ce în ce mai multă atenție – și nu întotdeauna cea dorită.
Rebela Janey este decisă să-și facă un nume în lumea modei. Dar atitudinea ei nepăsătoare și comportamentul nesăbuit o atrag într-o companie periculoasă…
Studioasa Ella este în al nouălea cer când este trimisă la New York să-și pună în valoare talentele de jurnalistă. Dar chiar și la mii de kilometri depărtare de casă, temerile dintotdeauna par să o urmeze.
În vreme ce fiecare tânără navighează pe apele tulburi ale vieții, pline de primejdii, iubiri și dezamăgiri, vor ajunge în cele din urmă la limanul fericirii?
„Era, cu certitudine, mult mai arătos decât ducele de Kent: înalt, cu umerii laţi, cu sclipirea aceea în ochi care o făcea să râdă și, în același timp, să-i trimită fiori delicioși de încântare pe șira spinării. Cumva, îi venea mai ușor să și-l imagineze pe Alessandro strângând-o la piept și acoperindu-i faţa cu sărutări pasionale, așa cum fac eroii din filme, decât să și-l imagineze pe ducele de Kent făcând același lucru.”
„De fapt, pentru prima dată în viaţă, Ella simţea ce înseamnă să fii îndrăgostit, iar dragostea să-i stârnească atâta pasiune, încât să fi e pregătită să încalce tot ceea ce considerase înainte a fi reguli de la care nu avea voie să se abată.”
„Iubirea împărtășită este un dar minunat, care-i transformă pe iubiţi, iluminând partea întunecată a vieţii, trecând dincolo de mortalitatea trupului.”
Veți citi întreaga poveste în romanul IUBIRI ȘI PĂCATE de Penny Jordan – apariție 07.01.2017 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.

11 Comments

  • Tyna

   Din punctul meu de vedere, nu avea ce cauta in aceasta colectie, fiind o carte la care actiunea se petrece intr-o perioada apropiata de zilele noastre. Cred ca este o carte frumoasa, dar eu nu o iau.

 • Mirela Nenciu

  Pas si la mine.Am vazut multe contraziceri in legatura cu aceasta carte incat nu-mi mai trebuie.Intalnim si carti care nu sunt pe gustul nostru,e firesc dar sa ajungi la asa contraziri…..

  • Barbalata Mirela

   De acord cu tine Mirela. Si eu am vazut pe facebook si mi se pare absurd. De regula evit sa intru in polemici. Daca am ajuns sa ne certam din cauza cartilor. Gusturile nu se discuta indiferent despre ce este vorba. Fiecare cu genul sau, cu opinia sa.

   • Tyna

    Asa e, important e sa ne respectam gusturile fara sa degeneram in polemici. Nu cred ca s-a scris inca acea carte care sa satisfaca toate gusturile.

    Putem sa facem o recomandare sau sa spunem ca nu ne place o carte sau un gen, dar fara sa jignim pe altcineva.

    Eu una nu am afirmat niciodata despre o carte ca ar fi proasta, doar ca nu mi-a placut mie. Nu inseamna ca altcuiva nu putea sa-i placa foarte mult si ii respect acea opinie.

   • Mirela Nenciu

    Exact despre asta e vorba. Cred ca prea mult caz pt aceasta carte. Din fericire aici avem recenzii zilnice si prezentari de carti pt a ne face cat de cat o parere.E destul de simplu…….iti place o cumperi,nu iti place nu o cumperi dar sa ajungi aproape la jigniri,e prea mult!

   • Barbalata Mirela

    Stiti ce mi se pare mie si mai grav??!!! Faptul ca am ajuns sa judecam oamenii dupa artile citite sau genul citit. Am trait-o pe propria experienta. Am fost judecata si criticata ca citesc carti usoare (dupa unii nu reprezinta literatura) cand ar trebui numai clasici. Curios este faptul ca in liceu am citit extrem de mult, si din placere dar si din obligatie datorita profilului uman la care invatam.
    Poate exagerez, dar observ tot mai mult, ca alunecam foarte usor intr-o directie nu tocmai buna, iar facebook-ul este plin de iubitori ai genului „can-can”. Strict parerea mea si , poate (ma repet) exagerez .

   • Tyna

    Eu am ajuns la vârsta la care nu mă mai interesează ce cred alții despre cărțile pe care le citesc. Am citit cândva foarte multe cărți de cultură generală, acum doresc doar cărți care să mă relaxeze și binedispună

Spune-ți părerea!