Iubiri si scandaluri de Caroline Linden, Editura Litera/Alma, Colectia Iubiri de poveste

24

IUBIRI ȘI SCANDALURI

Caroline Linden

(Love in the Time of Scandal)
Volumul al treilea al seriei „Iubiri scandaloase” – Scandalous, continuarea romanelor DRAGOSTEA ȘI ALTE POVEȘTI SCANDALOASE și ÎNTRE RAȚIUNE ȘI SCANDAL.
 1. 1. Dragostea şi alte poveşti scandaloase (Love and Other Scandals – 2013)prezentare carte   
 2. 2. Între raţiune şi scandal (It Takes a Scandal – 2014) – prezentare carte 
 3.     2.5 All’s Fair In Love and Scandal – 2015
 4. 3. Iubiri si scandaluri (Love in the Time of Scandal – 2015) prezentare carte 
 5.     3.5 A Study in Scandal – 2016
 6. 4. Scandaluri ascunse (Six Degrees of Scandal – 2015) – prezentare carte 
Penelope Weston nu îl place deloc pe Benedict Lennox, Lord Atherton. Poate că este moștenitorul fermecător și agreabil al unui conte și cel mai chipeș bărbat din lume, dar ea nu poate uita că acesta și-a abandonat prietenul la nevoie și nici că a curtat-o odinioară pe sora ei, Abigail. Este, de fapt, ultimul om de pe pământ cu care s-ar mărita vreodată. Ce bine ar fi dacă nu s-ar simți atât de atrasă de acest ticălos arogant…
Cândva, Benedict crezuse că se înțelegea destul de bine cu Penelope. Și, cu toate că acum ar avea nevoie de o mireasă bogată care să-l ajute să scape de controlul tiranicului său tatălui său, cutezătoarea Penelope nu se potrivește cu idealul lui pentru o căsnicie model… până când o faptă bună se termină prost, și zvonurile scandaloase leagă numele lui de cel al lui Penelope. Poate că nu ea nu este soția liniștită și rațională pe care credea că și-o dorește, dar este frumoasă, seducătoare… și mult mai pasională decât și-ar fi putut închipui vreodată. Oare o căsnicie care începe cu un scandal poate deveni și o poveste de dragoste adevărată?
„– Dacă nu știi care sunt sentimentele lui pentru tine, poate că ar trebui să îl întrebi. Un bărbat îndrăgostit nu ezită să facă declaraţii.
– Să facă declaraţii?
– Da. Știi, să se pună în genunchi și să îţi jure că nu poate trăi fără tine sau ceva de felul acesta.
Frances clipi.
– Oh da, eu… înţeleg. Asta ar fi foarte măgulitor și romantic…Asta aștepţi tu?
– Absolut, spuse Penelope cu plăcere. Acesta era un teritoriu de conversaţie mult mai sigur. Nu ascunsese niciodată preferinţa ei pentru romantism, dramă și gesturi măreţe. Nu vreau nimic mai puţin. Un zâmbet palid îi lumină faţa când și-l închipui pe iubitul ei imaginar, pasionat și credincios. Un bărbat care să se lupte în duel pentru mine. Un bărbat care să moară pentru mine. Un bărbat care să nu ezite să îmi spună că mă iubește, disperat și cu pasiune, în fiecare zi după căsătorie.”
„Cândva visase cu ochii deschiși că o săruta și îi spunea că o dorea. În străfundul inimii ei, recunoștea că fusese un sărut încântător, tandru și seducător și mult prea scurt. Voia să o sărute din nou.
Dar acum auzi în minte ceva ce obișnuia să spună mama ei, de
data aceasta cu o asprime deosebită: „Ai grijă ce-ţi dorești, Penelope! S-ar putea să și primești“.
Citatele de mai sus fac parte din romanul IUBIRI ȘI SCANDALURI de Caroline Linden, apariție 05.06.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.
Sursa: Carti Romantice
Coperta originală:

22590311

 

About Author

24 de comentarii

 1. Imi place tare mult de Penelope, este exact genul de femeie demna, care isi respecta principiile. Nu cred ca o femeie cu scrupule ar accepta cu barbat ca Benedict in viata sa, dat fiind temperamenul si caracterul acestuia. Insa daca atractia devine irezistibila, si se infiripa cu gram de iubirea, trebuie sa treaca peste. Nu poate sa il schimbe pe Benedict dupa bunul plac, pentru ca fiecare este asa cum este, si daca schimbi o persoana ii ucizi sansa alteia sa o iubeasca asa cum e. Sunt de parere ca daca exista iubire, sau daca va exista, Penelope trebuie sa il accepte pe Benedict asa cum este, iar el sa incerce sa devina fericit impreuna cu ea, si sa o faca fericita la randul lui.

 2. barbalata mirela on

  Nu voi cumpara cartea. Din pacate. Am cumparat -o pe cea de azi cu revista Libertatea pentru femei. A trebuit sa aleg.
  Adtept imsa impresii de la voi cele cate o luati si o cititi

 3. Clipa Narcisa on

  Eu nu sunt fana romanelor de dragoste, de aceea nu voi cumpara aceasta carte. Am o lista imensa de carti pe care le vreau si un buget foarte mic, asa ca trebuie sa aleg cu multa grija ceea ce vreau sa imi cumpar.

  • Barbalata Mirela on

   Te integ Narcisa . Si la mine lista este lunga iar bugetul nu este pe masura. Nu doar ca trebuie sa le sortez atent dar se intampla sa nu mai fie pe stoc nici ce mi-am propus sa imi iau.
   Insa incet incet imi voi cumpara cartile dorite si sunt sigura ca asa vei face si tu

   • Clipa Narcisa on

    Sunt perfect de acord. Daca am putea ne-am cumpara doar carti, dar din pacate trebuie sa mai si mancam.

Spune-ți părerea!