Delicatese Literare
Prezentari carti

Iubiri si scandaluri de Caroline Linden, Editura Litera/Alma, Colectia Iubiri de poveste

IUBIRI ȘI SCANDALURI

Caroline Linden

(Love in the Time of Scandal)
Volumul al treilea al seriei „Iubiri scandaloase” – Scandalous, continuarea romanelor DRAGOSTEA ȘI ALTE POVEȘTI SCANDALOASE și ÎNTRE RAȚIUNE ȘI SCANDAL.
  1. 1. Dragostea şi alte poveşti scandaloase (Love and Other Scandals – 2013)prezentare carte   
  2. 2. Între raţiune şi scandal (It Takes a Scandal – 2014) – prezentare carte 
  3.     2.5 All’s Fair In Love and Scandal – 2015
  4. 3. Iubiri si scandaluri (Love in the Time of Scandal – 2015) prezentare carte 
  5.     3.5 A Study in Scandal – 2016
  6. 4. Scandaluri ascunse (Six Degrees of Scandal – 2015) – prezentare carte 
Penelope Weston nu îl place deloc pe Benedict Lennox, Lord Atherton. Poate că este moștenitorul fermecător și agreabil al unui conte și cel mai chipeș bărbat din lume, dar ea nu poate uita că acesta și-a abandonat prietenul la nevoie și nici că a curtat-o odinioară pe sora ei, Abigail. Este, de fapt, ultimul om de pe pământ cu care s-ar mărita vreodată. Ce bine ar fi dacă nu s-ar simți atât de atrasă de acest ticălos arogant…
Cândva, Benedict crezuse că se înțelegea destul de bine cu Penelope. Și, cu toate că acum ar avea nevoie de o mireasă bogată care să-l ajute să scape de controlul tiranicului său tatălui său, cutezătoarea Penelope nu se potrivește cu idealul lui pentru o căsnicie model… până când o faptă bună se termină prost, și zvonurile scandaloase leagă numele lui de cel al lui Penelope. Poate că nu ea nu este soția liniștită și rațională pe care credea că și-o dorește, dar este frumoasă, seducătoare… și mult mai pasională decât și-ar fi putut închipui vreodată. Oare o căsnicie care începe cu un scandal poate deveni și o poveste de dragoste adevărată?
„– Dacă nu știi care sunt sentimentele lui pentru tine, poate că ar trebui să îl întrebi. Un bărbat îndrăgostit nu ezită să facă declaraţii.
– Să facă declaraţii?
– Da. Știi, să se pună în genunchi și să îţi jure că nu poate trăi fără tine sau ceva de felul acesta.
Frances clipi.
– Oh da, eu… înţeleg. Asta ar fi foarte măgulitor și romantic…Asta aștepţi tu?
– Absolut, spuse Penelope cu plăcere. Acesta era un teritoriu de conversaţie mult mai sigur. Nu ascunsese niciodată preferinţa ei pentru romantism, dramă și gesturi măreţe. Nu vreau nimic mai puţin. Un zâmbet palid îi lumină faţa când și-l închipui pe iubitul ei imaginar, pasionat și credincios. Un bărbat care să se lupte în duel pentru mine. Un bărbat care să moară pentru mine. Un bărbat care să nu ezite să îmi spună că mă iubește, disperat și cu pasiune, în fiecare zi după căsătorie.”
„Cândva visase cu ochii deschiși că o săruta și îi spunea că o dorea. În străfundul inimii ei, recunoștea că fusese un sărut încântător, tandru și seducător și mult prea scurt. Voia să o sărute din nou.
Dar acum auzi în minte ceva ce obișnuia să spună mama ei, de
data aceasta cu o asprime deosebită: „Ai grijă ce-ţi dorești, Penelope! S-ar putea să și primești“.
Citatele de mai sus fac parte din romanul IUBIRI ȘI SCANDALURI de Caroline Linden, apariție 05.06.2016 la toate punctele de difuzare a presei împreună cu ziarul Libertatea.
Sursa: Carti Romantice
Coperta originală:

22590311

 

24 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *