Delicatese Literare
Prezentari carti

Iubita comandantului de Pam Jenoff, Editura Litera, Colecția Blue Moon

Iubita comandantului

(The Kommandant’s Girl – 2007)

Pam Jenoff

Editura Litera

Colecția Blue Moon

Data apariție: ianuarie 2021

Emma Bau, o tânără în vârstă de 19 ani, e măritată de doar trei săptămâni atunci când tancurile naziste invadează Polonia. Câteva zile mai târziu, soțul Emmei e silit să plece ca să lupte în clandestinitate pentru rezistență, iar Emma rămâne prizonieră în ghetou. În puterea nopții, prietenii din rezistență o ajută să evadeze și o duc la Cracovia, unde i se fabrică o nouă identitate, aceea a tinerei ariene Anna Lipowski.
Situația deja precară a Emmei se complică prin faptul că ea îi este prezentată comandantului Richwalder, un înalt oficial al regimului nazist, care o angajează drept asistenta sa personală. Pe măsură ce se întețesc atrocitățile războiului, Emma trebuie să facă alegeri de necrezut, care o vor sili să riște nu numai viața dublă pe care o trăiește, ci și viețile celor dragi ai ei.

„Un portret grăitor al oamenilor împinși în vâltoarea unor situații fără ieșire.“ – Booklist

„O poveste nespus de mișcătoare… Scrisă într-adevăr minunat.“  – Once Upon a Romance

De astăzi – 05.01.2021 – la chioșcuri, un nou roman din colecția Blue Moon: IUBITA COMANDANTULUI de Pam Jenoff, la prețul de 29,99 lei.

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile din colecția Blue Moon pot fi comandate pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librex.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Blue Moon

Colecția Blue Moon ianuarie 2021

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *