Delicatese Literare
Prezentari carti

Iubitelor mele prietene de Irina Binder si Carmen Voinea-Răducanu, Editura For You

Iubitelor mele prietene

Irina Binder si Carmen Voinea-Răducanu

Editura For You

Data apariție: 2019
Pagini: 352
Gen: Dezvoltare personală
Irina Binder este o tânără scriitoare din România, autoare a celebrei cărți “Fluturi”. Născută în Brașov, Irina a primit o educație desăvârșită și a descoperit pasiunea pentru scris în copilărie, când a început să țină un jurnal personal pe care îl completă cu poezii, sfaturi și gânduri. Lansate în 2012, primele sale două volume din trilogia Fluturi sunt în continuare în topul best seller-urilor la nivel național, iar în 2015 va apărea cel de-al treilea volum Fluturi. Seria a cucerit inimile cititorilor prin sinceritatea și familiaritatea cu care autoarea le-a scris. Irina Binder menține un blog personal intitulat “Insomnii”. Blogul este activ din 2010 și poartă numele stărilor pe care autoarea avea când stătea noaptea târziu să reflecteze asupra frământărilor interioare pe care apoi le așternea in jurnal.
Iubitelor mele prietene este cea mai nouă carte scrisă de Irina Binder, în colaborare cu Carmen Voinea-Răducanu, prietena ei de suflet.
Prietene într-ale scrisului și într-ale vieții, Irina Binder și Carmen Voinea-Răducanu ne mărturisesc în cartea de față suișurile și coborâșurile pe care le-au trăit cu oamenii din viața lor. Fiecare experiență, sublimă sau dureroasă, le-a adus lecții importante și nu le-au știrbit deloc dorul și dorința de a-i cunoaște pe oameni, cu bune și cu rele. Cartea Iubitelor mele prietene se constituie că o colecție de caractere, un ghid de călătorie prin meandrele relațiilor și un sprijin puternic pentru fiecare dintre noi în Călătoria spre sufletul celuilalt și spre propriul suflet.
Nu căutăm nimic în viață cu mai multă pasiune și ardoare precum tovărășia unui suflet. Nimic nu ne aduce mai multă împlinire și fericire precum împărtășirea, comuniunea și dăruirea iubirii. Celălalt, prieten sau iubit, ne este deopotrivă agonie și extaz, plăcere și durere, bucurie și dezamăgire.
Însă, oricum s-ar desfășura și încheia o relație, de prietenie sau de iubire, rămânem de fiecare dată cu ceva prețios, inestimabil: înțelepciune…
Va rog să nu uitați că viață este un dar și, că orice dar, trebuie prețuită și împărțită doar cu cei care merită. Care va merită. Fiți pace, bucurie și iubire și va asigur că viață vă va răsplăti cu povestea minunată pe care o meritați!
A voastră prietenă, până la sfârșit,
Irina Binder

Cartea Iubitelor mele prietene de Irina Binder & Carmen Voinea-Răducanu poate fi comandată de pe librex.ro, bookzone.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți autori români

Recenzii și prezentări cărți Irina Binder

 

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *