Iubitelor mele prietene de Irina Binder și Carmen Voinea-Răducanu, Editura FOR YOU

0

Iubitelor mele prietene

Irina Binder

Carmen Voinea-Răducanu

Editura FOR YOU

Categoria: Literatura Română

Nr. pagini: 352

An apariție: 2019

Nu căutăm nimic în viață cu mai multă pasiune și ardoare precum tovărășia unui suflet. Nimic nu ne aduce mai multă împlinire și fericire precum împărtășirea, comuniunea și dăruirea iubirii. Celălalt, prieten sau iubit, ne este deopotrivă agonie și extaz, plăcere și durere, bucurie și dezamăgire.
Însă, oricum s-ar desfășura și încheia o relație, de prietenie sau de iubire, rămânem de fiecare dată cu ceva prețios, inestimabil: înțelepciune…
Prietene într-ale scrisului și într-ale vieții, Irina Binder și Carmen Voinea-Răducanu ne mărturisesc în cartea de față suișurile și coborâșurile pe care le-au trăit cu oamenii din viață lor. Fiecare experiență, sublimă sau dureroasă, le-a adus lecții importante și nu le-au știrbit deloc dorul și dorința de a-i cunoaște pe oameni, cu bune și cu rele. Cartea Iubitelor mele prietene se constituie că o colecție de caractere, un ghid de călătorie prin meandrele relațiilor și un sprijin puternic pentru fiecare dintre noi în Călătoria spre sufletul celuilalt și spre propriul suflet.
Va rog să nu uitați că viața este un dar și, că orice dar, trebuie prețuită și împărțită doar cu cei care merită. Care vă merită. Fiți pace, bucurie și iubire și vă asigur că viață vă va răsplăti cu povestea minunată pe care o meritați!
A voastră prietenă, până la sfârșit,
Irina Binder

Cea mai noua carte scrisă de Irina Binder și Carmen Voinea-Raducanu este disponibila cu precomandă pe libris, bookzone, librex

Livrarea se va face incepând cu 23 septembrie 2019.

Recenzii și prezentări cărți autori români

Recenzii și prezentări cărți Irina Binder

 

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: