Delicatese Literare
Prezentari carti

Joc fatal de Amanda Quick, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Joc fatal

Amanda Quick

Editura Litera/ Lira

Colectia Carti Romantice

Data apariției: feb. 2022

Nr. pagini: 288

Traducerea:  Daniela Truția

Volumul al patrulea al seriei „Burning Cove”, după PE MUCHIA DORINȚEI, apărut în octombrie 2021.

  1. Fata care știa prea multe  (The Girl Who Knew Too Much – 2017) – prezentare
  2. Doamna dispărută (The Other Lady Vanishes – 2018) – prezentare
  3. Pe muchia dorinței (Tightrope– 2019) – prezentare
  4. Joc fatal (Close Up – 2020)
  5. Trecutul unei doamneThe Lady Has a Past – 2021
  6. When She Dreams – 2022
  7. The Bride Wore White – 2023
După ce a fotografiat locul crimei unei actrițe celebre, Vivian observă asemănări ciudate cu scenele unor crime anterioare, – detalii care o pun Vivian în pericol.
Investigatorul Nick Sundridge a „văzut” mereu lucruri pe care alții nu le văd, având vise și viziuni tulburătoare. Acum este trimis să o protejeze pe Vivian. Împreună, descoperă că ucigașul are legături cu strălucirea și farmecul înaltei societăți de la Hollywood-ul anilor 1930.

Vivian Brazier nu s-a gândit niciodată că viața ca fotograf de artă poate include apeluri telefonice primite în miez de noapte ca să fotografieze scena unei crime. După ce face câteva fotografii cu o actriță faimoasă care a căzut victimă celui pe care presa îl numește Ucigașul cu Pumnal, Vivian observă asemănări stranii cu scenele crimelor anterioare ale acestui psihopat ‒ detalii pe care doar un alt fotograf le-ar putea observa ‒, fapt ce o pune în capul listei cu ținte a criminalului.

Nick Sundridge a fost dintotdeauna capabil să „vadă“ lucruri care altora le scapă, având de înfruntat viziuni și vise tulburătoare, care îi bântuie existența. Talentul lui ‒ sau, după cum îl consideră, blestemul său ‒ și trecutul întunecat îl fac să fie un singuratic, dar totodată un detectiv particular strălucitor. Fiind singurul în măsură să ajute, Nick este trimis să o protejeze pe Vivian. Împreună, descoperă că Ucigașul cu Pumnal are legături cu lumea bună de la Hollywood și din înalta societate, o lume a tentațiilor, a jocurilor fatale și a amăgirilor cărora cei doi trebuie să îi descâlcească ițele. Totul, pentru a-l da în vileag pe criminalul care nu are nici o reținere să îi treacă și pe ei pe lista victimelor sale.

„O altă combinație desăvârșită de suspans la cote maxime și romance sofisticat și sexy.“ Booklist

AMANDA QUICK este autoarea a 50 de bestselleruri New York Times, care s-au vândut în mai mult de 35 de milioane de exemplare.

Veți citi întreaga poveste în romanul JOC FATAL de Amanda Quick, al patrulea volum al seriei Burning Cove, după Pe muchia dorinței. De vineri 25.02.2022 la chioșcurile din toată țara!

Cărțile autoarei Amanda Quick pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.ro, librariadelfin.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Amanda Quick

Listă cărți apărute în colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice februarie 2022

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *