Delicatese Literare
Prezentari carti

Joc Periculos de Sandra Brown, Editura Litera/ Lira, Colecția Cărți Romantice

Joc Periculos

Sandra Brown

Editura Litera/ Lira

Colecţia Cărţi Romantice

Titlu original: Tailspin – 2018
Rye Mallett este un tip ursuz, vorbește puțin și repezit, are un aspect răvășit, cel mai adesea este nebărbierit și niciodată nu doarme cele opt ore impuse de regulamentul aviatic înaintea unui zbor. Are însă o reputație solidă: poate zbura pe orice fel de vreme, fie zi, fie noapte, și își îndeplinește mereu misiunea. Așa că atunci când i se cere să ducă o misterioasă cutie neagră unui anume doctor Lambert undeva prin nordul Georgiei, zburând în cele mai potrivnice condiții meteo cu putință, nu întreabă de ce – mărește doar prețul.
Când avionul lui Rye aterizează pe o pistă aproape izolată, lucrurile se dovedesc a fi mult mai complicate decât păreau la prima vedere. După ce o încercare de sabotaj aproape duce la prăbușirea avionului, în locul doctorului Lambert apare fermecătoarea doctor Brynn O’Neal, care pretinde că a fost trimisă să ridice cutia.
În ciuda filosofiei sale de viață de a nu se amesteca în treburile altora, Rye se trezește atras în mod irezistibil de misterul creat în jurul cutiei pe care o transportase – și de frumoasa și misterioasa Brynn –, într-o aventură în care pericolul de a-și pierde viața este la fel de mare precum cel de a-și pierde inima.
Citate:
„În clipa în care Rye îi simţi buzele sub ale lui, îşi dădu seama că aşteptase orice pretext ca s-o sărute.
Auzi cum trage scurt aer în piept, simţi un suflu micuţ pe buzele lui.
Ambele erau îngrozitor de sexy şi de încurajatoare.
Îşi înclină capul. Cu cât explora mai adânc, cu atât mai mult îi plăcea gustul ei, cu atât simţea că i se încinge mai mult sângele.”
„Nu era un băiat frumuşel, nici un bărbat seducător. Dar avea un aer periculos, o sexualitate crudă şi latentă la care femeile răspundeau în mod inevitabil, fără să gândească şi ajungând întotdeauna să regrete.
Era genul de bărbat la care nici o legătură romantică nu dura mai mult de douăzeci de minute. Dar acele douăzeci de minute…”
„Privirea lui evoca amintirile frustrării, ale furiei şi ale pasiunii pe care o împărtăşiseră. În funcţie de caz, emoţiile ei o copleşeau sau o înfuriau.
Petrecuse mai puţin de două zile în compania lui, dar reuşise să-i provoace mai multă suferinţă şi bucurie decât orice altă persoană din viaţa ei de până acum.”
Vom citi întreaga poveste în romanul JOC PERICULOS de Sandra Brown, disponibil de vineri, 10.05.2019, la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, litera.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro, librex.ro, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Sandra Brown

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice mai 2019

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *