Delicatese Literare
Prezentari carti

Jocul cu focul de Jennifer Probst, Seria Căsătorie cu un milionar, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Jocul cu focul

(The Marriage Bargain – 2010)

Jennifer Probst

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

0.5. The Marriage Arrangement – 2018
1. Jocul cu focul – The Marriage Bargain – 2012
2. Capcana căsniciei – The Marriage Trap – 2012 – prezentare
3. Căsătorie fără voie – The Marriage Mistake – 2012 – prezentare
3.5. The Book of Spells – 2013
4. The Marriage Merger – 2013

Jennifer și-a dorit să fie scriitoare dintotdeauna, a scris prima poveste de iubire la 12 ani!
Are un master în literatură engleză, a publicat circa 40 de cărți, bestsellere New York Times, care au fost traduse în 12 țări și s-au vândut în peste un milion de exemplare.
Este căsătorită, are doi copii și doi câini.

O nouă autoare și primul volum al unei serii despre căsătorii cu miliardari. O căsătorie doar pe hârtie timp de un an, fără implicare emoțională; asta plănuiesc Alexa, care vrea să salveze locuința familiei și Nicholas, miliardarul care are nevoie de o soție pentru a moșteni corporația tatălui său. Regulile nu ar trebui să fie greu de respectat, dar…

Pentru a-și salva casa copilăriei, Alexa McKenzie, impulsiva proprietară a unei librării, recurge la o metodă extrem de neobișnuită: să facă o vrajă de dragoste care să-i aducă un soț bogat. Însă nici un moment nu s-a gândit că acesta ar putea fi fratele celei mai bune prietene – cel care odinioară i-a frânt inima.

Miliardarul Nicholas Ryan nu crede în căsătorie, dar ca să moștenească firma de arhitectură a unchiului său, are nevoie de o soție – și încă rapid. Aflând de situația financiară precară a prietenei surorii sale, el îi face Alexei o propunere îndrăzneață: o căsătorie de formă din care amândoi ar avea de câștigat.

Însă o astfel de căsătorie are anumite reguli: fără implicare emoțională de nici un fel, fără vreo poveste de dragoste… și chiar fără sex. Cum contractul dintre ei este doar pentru un an, regulile n-ar trebui să fie greu de urmat pentru nici unul din ei.

Doar că jocul cu focul se dovedește mult prea greu de stăpânit când soarta este decisă să le dejoace planurile atât de atent făcute…

Citate:

„Suferința deveni evidentă în momentul în care conștientizarea adevărului o lovi cu toată forța. Nu avea să fie niciodată un mariaj adevărat și în momentul în care Nick urma să-i pună inelul pe deget, ceva va fi distrus pentru totdeauna. Ea visase mereu la o dragoste nemuritoare, la un decor casnic și la mulți copii. În loc de asta, urma să primească un teanc de bani și un soț care o tolera din politețe.”
Pasiune. O dorință sălbatică ardea în ochii lui de un căprui cu nuanțe aurii. Alexa își imagină că era femeia care îi inducea astfel de dorințe. Iarăși, își adusese aminte că Nick nu nutrea dorințe fierbinți decât pentru clădirile lui. Niciodată pentru femei.”
„Căldura corpului lui o atrăgea, o tachina și aproape că o făcea să-și piardă uzul rațiunii. Nu și-ar fi dorit nimic mai mult decât să se odihnească pe pieptul lui, să-i lase brațele să-i înconjoare talia. Tânjea să simtă toată puterea mușchilor lui susținând-o și să pretindă că sunt căsătoriți de-adevăratelea. Să se sărute în bucătărie și să facă dragoste pe masa din stejar, printre paste și pahare de vin. Apoi să mănânce împreună cina și să povestească liniștiți, să se uite împreună la meciul cu Mets. Alex încercă să-și înghită nodul din gât
și să facă fantezia să dispară.”
„Îl iubea.
Complet. Fiecare parte din el, bună sau rea, prieten, iubit, partener și rival. Voia să-și petreacă restul vieții cu el, oferindu-i tot, chiar dacă știa că el nu o voia pe ea.
Înghesui această conștientizare într-un loc secret. Apoi realiză că luase tot ce oferise el, chiar dacă nu i-ar fi fost niciodată de ajuns.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul JOCUL CU FOCUL de Jennifer Probst, primul volum al seriei „Căsătorie cu un milionar“. De vineri, 11 septembrie, la toate punctele de difuzare a presei!

JOCUL CU FOCUL a fost în top 10 cele mai bune cărți de pe Amazon, și a figurat 26 de săptămâni în topul NY Times.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice septembrie 2020

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *