Delicatese Literare
Prezentari carti

Jocul de-a dragostea de Sandra Brown, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Jocul de-a dragostea (Thursday’s Child – 1985)

Sandra Brown

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

Allison Leamon știe că e o idee proastă să accepte planul surorii ei gemene și să îi ia locul, căci, cu toate că fizic sunt identice, în rest nu pot fi mai diferite. Cum ar putea un om de știință realist ca ea să convingă pe cineva că este efervescenta Annie? Prima provocare este întâlnirea la cină cu Davis, logodnicul lui Annie. Surpriza însă o reprezintă prezența lui Spencer Raft, cel mai bun prieten al lui Davis, dar mai ales reacțiile ei față de Spencer, care par să nu aibă nici o logică. 
Spencer este un bărbat cu multe talente – și să vadă dincolo de suprafață este unul dintre ele. Așa că simte că sub fațada atent construită de Allison se află o femeie pasională și, după ani petrecuți în căutarea emoțiilor adevărate, își dă seama că a găsit exact ceea ce îi trebuie.
Dar cum poate un romantic incurabil să convingă o sceptică hotărâtă că dragostea nu este ceva care poate fi studiat într-un laborator? Și ce metodă mai bună ar fi decât un experiment pasional, la bordul unui iaht, unde își pot îndeplini toate fanteziile și dorințele – iar apoi să vadă dacă idila lor a fost doar un interludiu plăcut… sau dragoste adevărată.
„Era ca şi cum ar fi comparat o ploaie blândă cu o furtună. Sărutul lui Davis fusese agreabil şi înviorător, însă complet lipsit de forţă, de sălbăticie, de brutalitate delicioasă şi ferocitate palpitantă. Sărutul lui Davis fusese vag stimulant. Al lui Spencer era lacom şi neşovăitor. Davis o sărutase folosindu-şi doar gura. Spencer o săruta cu tot corpul.”
„– Mimezi iubirea faţă de el, spuse el încet, aproape compătimitor, ca şi cum ar fi conştientizat magnitudinea sacrificiului pe care îl făcea. Îl săruţi şi îl atingi. Însă îmi dau seama că te stăpâneşti. O prinse de umeri şi o trase la pieptul lui. Dar nu te-ai stăpânit deloc aseară, când ţi-ai lăsat trupul să se supună comenzilor trupului meu, nu-i aşa? Şi ştii la fel de bine ca mine că, atunci când te-am sărutat, n-a fost un simplu sărut, ci am făcut dragoste.”
„Trupul ei tânjea dureros să se apropie şi mai mult de el, să simtă şi mai mult din el. Simţurile ei se întreceau care mai de care să se îmbete cu senzaţiile palpitante pe care i le stârnea bărbatul acela. Descoperea o putere ameţitoare la gândul că nu era singura excitată. Buzele lui erau flămânde. Limba lui era lacomă. Trupul întreg îi era încordat de dorinţa pe care o trezea ea în el.”
Vom putea citi întreaga poveste în romanul JOCUL DE-A DRAGOSTEA de Sandra Brown – apariție vineri   21.06.2019 la chioșcuri alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Sandra Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librex.ro, emag.ro

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Recenzii și prezentări cărți din colecția Cărți Romantice

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *