Delicatese Literare
Prezentari carti

Jocul de-a guvernanta de Tessa Dare, Editura Litera, Colecția Iubiri de poveste

Jocul de-a guvernanta

(The Governess Game – 2018)

Tessa Dare

Editura Litera / Alma

Colecția Iubiri de poveste

  1. Pact cu ducesa (The Duchess Deal – 2017) – prezentare
  2. Jocul de-a guvernanta (The Governess Game – 2018)
  3. The Wallflower Wager – 2019
După ce rămâne fără nici un mijloc de a se întreține, Alexandra Mountbatten este nevoită să accepte o slujbă aproape imposibilă: să devină guvernanta a două orfane neascultătoare, pe care trebuie să le transforme în domnișoare educate. Dar fetele au nevoie mai degrabă de o familie iubitoare, nu de disciplină. Când încearcă să-i spună acest lucru tutorelui fetelor, Chase Reynaud, Alexandra descoperă că bărbatul este un crai notoriu, care își petrece mai mult timp cu doamnele din Londra decât cu pupilele de care de care trebuie să aibă grijă. Astfel, misiunea ei devine și mai grea: să-l îmblânzească și să ajungă la inima lui fără a risca să cadă în mrejele cuceritorului bărbat.
Ca orice libertin care se respectă, Chase Reynaud trăiește după o singură regulă: să nu se implice sentimental în relațiile cu femeile. Însă când guvernanta minionă, dar foarte încăpățânată încearcă să-l aducă pe calea cea bună, decide să îi dea la rândul lui o lecție – în plăcerile trupești. Dar Alexandra refuză să-l considere o cauză pierdută, și când zidurile din jurul inimii lui încep să se dărâme, amândoi își dau seama că cel mai mare act de curaj este să te îndrăgostești.
Citate:
„Din acea zi, ori de câte ori mergea la librăria Hatchard – sau la Temple of Muses ori chiar la biblioteca Minerva – îl tot căuta. Își imagina că aveau să se ciocnească din nou accidental, iar el urma să-i mărturisească, la un ceai de după-amiază târzie, care aluneca spre cină, că și el vânase toate librăriile în speranţa de a o reîntâlni.”
„Acesta era primul ei sărut. Bun sau rău, stângaci sau foarte reușit, cu siguranţă avea să îl ţină minte tot restul vieţii. Dar, mai mult de atât, își dorea ca și el să-și amintească de acest sărut. O uitase după prima lor întâlnire întâmplătoare de la librărie. Iar de data aceasta era extrem de hotărâtă să i se întipărească în memorie. Indiferent de cât de multe sărutări avusese parte înainte sau cât de multe aveau să urmeze… Pe acesta avea să îl ţină minte. Fără doar și poate.”
„În timp ce se dezlipeau unul de altul, primul ei impuls fu acela de a pleca privirea sfioasă și de a se retrage ușor. Cu toate acestea, se obligă să rămână fermă și să-i întâlnească privirea. Îi dăruise totul. Și măcar avea să rămână cu gândul acesta. Iar dacă el nu găsea nimic de neuitat în întâlnirea lor, atunci măcar avea să știe că nu avusese nici o reţinere. Și avea de ce să fie mândră pentru asta.”
„Mintea o trădase din nou. Așa că pur și simplu nu mai avea încredere în ea însăși – cel puţin nu în ceea ce-l privea pe Chase. Trebuia să se lupte să treacă peste durerea aceea și să iasă mai puternică de partea cealaltă. Altfel, dorul și iubirea pe care le simţea pentru el aveau să-i distrugă inima bucăţică după bucăţică.
Până când nu mai rămânea nimic din ea.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul JOCUL DE-A GUVERNANTA de Tessa Dare – disponibil de sâmbătă 05.04.2019 la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2019

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Cărțile apărute la Editura Litera în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Cărțile autoarei Tessa Dare pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, emag.ro

Recenzii și prezentări cărți Tessa Dare

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *