Jocul lui Gerald de Stephen King, Editura NEMIRA, Colectie: Suspans

2

Jocul lui Gerald

Stephen King

Editura NEMIRA

Colectie: Suspans
Genul: Thriller erotic
An aparitie: 2017
Nr. pagini: 320
Titlu Original: Gerald’s Game
Traducător: Ruxandra Toma
Într-o casă de vara izolată de lume, în timpul unui joc erotic pervers, Jessie, încătușată de pat, îl lovește pe soțul sau, Gerald, provocându-i involuntar moartea.
În următoarele douăzeci și opt de ore, este condamnată să îndure întunericul, teroarea și nebunia, căci gândurile îi vorbesc cu voci incestuoase, cu voci de mult uitate, de mult îngropate, iar strigătului ei îi răspunde o creatură oribilă, un chip alb furișat în umbră.
Pentru ea, moartea ar fi o binecuvantare.
Terifiant… Un joc în care coșmarul este doar începutul.“ – USA Today
„– Ce-ar fi să renunțăm, Gerald?
Barbatul ezită o clipă, incruntandu-se ușor; apoi traversa camera către măsuță de toaletă aflată în stânga ușii de la baie. Chipul i se lumina. Privi din locul captivităţii sale. Cu brațele ridicate deasupra capului, semăna cu Fay Wray, victima înlănțuită, așteptându-l pe hidosul King Kong. Încheieturile îi fuseseră prinse cu două seturi de cătușe de capetele din mahon ale patului. Lanțurile îi dădeau posibilitatea de a se mișcă numai cincisprezece centimetri. Doar atât.
Gerald puse cheile pe măsuță – două clinchete abia perceptibile; însă auzul ei părea extrem de sensibil – și apoi se întoarse spre ea. Deasupra capului sau, pe tavanul alb și înalt al dormitorului, dansau și se unduiau raze de soare reflectate de apă lacului.“

 

About Author

2 comentarii

Spune-ți părerea!