Delicatese Literare
Prezentari carti

Jucătorul de Vi Keeland, Editura Bookzone

Jucătorul

(The Baller – 2016)

Vi Keeland

Editura Bookzone

An apariție: 2023

Nr. pagini: 384

Un roman ispititor și provocator

Vi Keeland este autoare de bestselleruri nr. 1 New York Times, Wall Street Journal și USA Today. Cu milioane de cărți vândute, titlurile ei sunt traduse în prezent în douăzeci și șase de limbi, iar trei dintre nuvelele ei au fost ecranizate de Passionflix. Vi trăiește fericită în New York alături de băiatul pe care l-a cunoscut la vârsta de șase ani, devenind apoi soțul ei și tatăl celor trei copii ai lor.

Intră în jocul fierbinte al atracției...

Totul începe cu un interviu fără perdea. Când Delilah Maddox îi adresează prima întrebare lui Brody Easton - vedeta fotbalului american, jucătorul decide să se dezbrace în fața camerei de filmat.

Deliah însă nu intră în joc. Brody pare doar încă un un jucător chipeș, puternic, arogant, mereu în căutarea unei noi aventuri de-o noapte.

Însă, dincolo de aspectul său dur, Brody ascunde o inimă sensibilă, capabilă de o pasiune răvășitoare. Mai ales atunci când în calea sa apare o femeie pentru care merită să renunțe la jocuri.

Descoperă o poveste despre o atracție irezistibilă care îți redă încrederea în puterea iubirii de a aduce împreună oameni extrem de diferiți. 

Fragment din carte

„Cameramanul din fața mea a poziționat lumina, gata să filmeze, atrăgându-mi astfel atenția de la umerii lați ai lui Brody la chipul lui, care apăruse în toate ziarele de luni dimineață. Avea maxilarul pătrat și frumos dăltuit, cu o umbră de barbă pe pielea ușor bronzată. Mi-am plimbat privirea pe pomeții lui, trecând peste buzele ademenitor de pline, peste nasul roman, ajungând la cei mai frumoși ochi pe care-i văzusem în viața mea. Doamne, în realitate era încă și mai sexy.”

 

Cărțile autoarei Vi Keeland pot fi comandate pe bookzone.rolibrex.roedituratrei.roelefant.ro, libris.rolibrariadelfin.rolibrarie.net, cartepedia.ro, dol.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *