Delicatese Literare
Prezentari carti

La capătul timpului – seria Dosarele Cronos de Rysa Walker, Editura Litera

La capătul timpului

(Time’s Edge – 2014)

Rysa Walker

Editura Litera

An apariție: 2020

  • Seria Dosarele Cronos

1. Captivi în timp – Timebound – 2012 – prezentare
1.5. Time’s Echo – 2014
2. La capătul timpului – Time’s Edge – 2014
2.5. Time’s Mirror – 2015
3. Time’s Divide – 2015
3.5. Simon Says: Tips for the Intrepid Time Traveler – 2015

Pentru a-i împiedica pe Saul, bunicul ei cel sadic, și gașca lui de călători în timp să rescrie istoria, Kate intră într-o cursă de recuperare a cheilor CRONOS înainte ca acestea să cadă în mâinile cyriștilor. Dacă sare înapoi în timp și extrage cheia greșită – una care să-i dea de gol strategia –, întregul plan se destramă, punând în pericol viitorul a milioane de oameni nevinovați. Singurul aliat al lui Kate este Kiernan, înzestrat și el cu abilitatea de a călători în timp. Doar că legătura din ce în ce mai puternică dintre ei amenință tot ce Kate încearcă să construiască alături de Trey, prietenul ei, deși acesta nu-și amintește relația pe care ea nu o poate uita.
Pe măsură ce lucrarea minții întortocheate a lui Saul iese la iveală, misiunea lui Kate devine tot mai dificilă, încețoșând granița dintre bine și rău. Pe cine dintre cei vizați de planul lui Saul vor reuși Kate și Kiernan să-i salveze fără riscul compromiterii țelului final – sau chiar prețul propriilor vieți?

Veți citi întreaga poveste în romanul LA CAPĂTUL TIMPULUI de Rysa Walker. Din 17.11.2020 la chioșcuri, la prețul de 29,99 lei.

Spune-ți părerea!