Delicatese Literare
Prezentari carti

La cumpărături în Las Vegas de Sophie Kinsella – Editura Polirom

La cumpărături în Las Vegas

(Shopaholic to the Rescue)

Sophie Kinsella

Editura Polirom
Număr pagini 320
Traducere: Vali Florescu

rescue

Becky Bloomwood împreună cu o gașcă amuzantă formată din iubita ei familie și prieteni (plus un inamic !) au pornit într-o dubă pentru a-l găsi pe tatăl ei dispărut, despre care s-a auzit ultima dată că ar fi la Las Vegas. Tatăl lui Becky, Graham, și soțul celei mai bune prietene a ei, Tarquin, au dispărut din Los Angeles, spunând pur și simplu că ei au ceva de făcut.
Dar soția lui Tarquin, Suze – cea mai bună prietenă a lui Becky, și Jane – mama lui Becky, sunt convinse că cei doi bărbați ascund ceva și sunt în pericol, imaginația lor luând-o complet razna. Ele trebuie să îi urmărească!
Prin urmare, Becky împreună cu soțul ei Luke, fiica lor Minnie, Jane și Suze străbat întreaga tara de la Los Angeles la Las Vegas, în căutarea bărbaților dispăruți . Becky se simte profund vinovată că și-a ignorat tatăl ei în timp ce el se afla în Los Angeles. În plus, Becky simte că inamica ei Alicia îi amenință prietenia cu Suze.
O aventura plină de gaguri, de dialoguri sclipitoare și de personaje frumos conturate. E o adevarată plăcere s-o regăsești pe atât de drăgăstoasa, de aiurita, atât de îndrăgostita de cumpărături Becky Brandon (fostă Bloomwood).” (Daily Mail)
„Un roman care te ține departe de mall.” (Entertainment Weekly)
„E imposibil sa nu te indrăgostești de Becky și de prietenele ei.” (Publishers Weekly)

 

Listă cărți Sophie Kinsella

Cărțile autoarei Sophie Kinsella pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, cartepedia.rocarturesti.ro, librarie.net, librariadelfin.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Sophie Kinsella

Recenzii și prezentări cărți Editura Polirom

 

15 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *