Delicatese Literare
Prezentari carti

Lacrimile zeiței maorilor de Sarah Lark, Editura RAO

Lacrimile zeiței maorilor

(Die Tränen der Maori-Göttin – 2012)

Sarah Lark

Editura RAO

Data apariție: ian. 2022

Nr. pagini: 776

1. Aurul maorilor – Editura RAO – Toward the Sea of Freedom – 2010 – recenzia

2. În umbra arborelui kauri –  Im Schatten des Kauribaums – 2011 – prezentare

3. Lacrimile zeiței maorilor – Die Tränen der Maori-Göttin – 2012

O saga plină de pasiune de la autoarea trilogiei În țara norului alb

Născută la Bochum, în Germania, în 1958, Sarah Lark, pe numele ei adevărat Christiane Gohl, este o autoare germană cu studii de literatură și istorie. A descoperit Noua Zeelandă lucrând ca ghid turistic, îndrăgostindu-se iremediabil de oamenii şi locurile acestei lumi îndepărtate. este o autoare germană cu studii de literatură și istorie, care s-a îndrăgostit de Noua Zeelandă lucrând la un ghid turistic și i-a dedicat o serie de romane devenite bestselleruri internaționale. Sarah este pasionată de cai și a văzut multe dintre cele mai frumoase peisaje ale lumii din șa.

Pasionată de călărie încă de la vârsta de 10 ani, Sarah Lark a abordat această temă în numeroase din scrierile sale, dintre care multe au devenit bestseller-uri internaţionale. În prezent locuieşte la o fermă situată în sudul Spaniei, unde scrie, cântă la chitară şi îşi cultivă pasiunea pentru cai.

Trilogia epică Kauri a lui Sarah Lark ajunge la un final grandios într-o poveste despre curaj, rezistență și solidaritate feminină.

Zorii secolului XX aduc schimbări în Noua Zeelandă și noi oportunităti pentru femeile curajoase.

Atamarie Turei devine prima femeie studentă la Facultatea de Inginerie din Cantebury. Buna ei prietenă Roberta Fence tocmai a terminat medicina și se pregăteste să plece în Africa de Sud, alături de seducătorul medic Kevin Drury, pentru a lucra în lagărele borilor.

Într-o deplasare pe teren Atamarie îl cunoaște pe Richard Pearse, care îi împărtășește pasiunea pentru aviație. Dar Atamarie, pe jumatate maori, este respinsă de comunitatea conservatoare de fermieri din care provine Richard, ceea ce o obligă să meargă un pas mai departe pentru a se elibera.

Căutând să-și echilibreze ambiția cu spiritualitatea strămoșilor ei, Atamarie își face visurile să prindă aripi.

 

Cărţile autoarei Sarah Lark pot fi comandate de pe raobooks.com, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro, librariadelfin.ro, dol.ro, raobooks.com

Cărțile apărute la Editura RAO pot fi comandate pe raobooks.com, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.rolibrex.ro, dol.ro

Recenzii, prezentări cărți și articole Editura RAO

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *