Delicatese Literare
Prezentari carti

Lansare de carte: CRIMINALUL FĂRĂ CHIP de LANCE HAWVERMALE, Editura RAO

Criminalul fără chip

(Face Blind: A Mystery – 2016)

Lance Hawvermale

Editura RAO

An apariție: 2023

Număr de pagini: 360

Lance Hawvermale deține o diplomă de master în limba engleză. A lucrat ca profesor de engleză la colegiu, a fost editor, consilier pentru tineret și chelner. Sub pseudonimul Erin O’Rourke, a publicat thrillerele Seeing Pink (2003) și Fugitive Shoes (2006), poezia și ficțiunea sa câștigând numeroase premii. Ca absolvent al AmeriCorps, Lance și-a îndeplinit serviciul în ținuturile triburilor de indieni Otoe-Missouria din Red Rock, Oklahoma și continua să creadă în puterea dăruirii. În prezent, Hawvermale locuiește în Texas cu soția și fiica sa și pisicile lor.

O temă particulară, dar interesantă. Personajul principal Gabe suferă de o tulburare neurologică rară despre care nici nu ne gândim că poate exista cu adevărat. El poate vedea, dar nu poate recunoaște fețele oamenilor.

Mulțumit să-și câștige existența departe de civilizație, el lucrează ca astronom la un observator din cel mai uscat deșert al Pământului, unde nu a mai plouat de 400 de ani, deșertul Atacama din Chile. Dar când este martorul unei crime pe care nu o poate împiedica sau explica, Gabe se trezește implicat într-o investigație cu consecințe dezastruoase. Pentru a descoperi adevărul înainte de a fi arestat pentru crime pe care nu le-a comis, Gabe trebuie să-și pună încrederea în trei străini: un tânăr călător, un romancier și o femeie atrăgătoare.

Acestea sunt ingredientele unui roman deosebit, cu personaje captivante și un final imprevizibil care invită cititorul la o lectură pe nerăsuflate.

Un roman captivant, cu o intrigă bine construită.” – Mystery scene magazine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *