Delicatese Literare
DIVERSE

Lansare de carte – Te voi gasi de O.G. Arion

oana-5-bw
Deşi a terminat Facultatea de Drept, O.G. Arion nu a profesat decât foarte puţin, preferând o viaţă boemă, motivată de satisfacţii personale unei cariere în mediul juridic şi acceptând provocări profesionale dintre cele mai neobişnuite, ca de exemplu postul de decorator floral sau cel de manager de cafenea.
În prezent locuieşte în Bucureşti împreună cu soţul său şi cu cele două pisici – Tomi şi Nera – care, aşa cum ne-a mărturisit vor fi personajele centrale ale unui nou proiect şi anume o carte pentru copii.
Fiecare dintre noi poate deveni protagonistul unei aventuri incredibile. Acesta se pare că este principiul de la care a pornit autoarea în momentul în care şi-a construit personajele, făcându-le să traiasca si să evolueze în această fantezie urbană.
Născută şi crescută într-o familie conservatoare şi cu principii riguroase, dar având în acelaşi timp experienţa unei copilării pe care ea însăşi o descrie ca fiind “magică”, O. G. Arion surprinde în paginile cărţii sale, prima dintr-o serie intitulată “Nemuritor” , o lume fantastică şi misterioasă, populată de creaturi magice, creaturi pe care nu o dată ne-am fi dorit să le putem întâlni în viaţa reală. Combinaţia interesantă dintre realitate şi fantezie, acompaniată de umorul debordant şi de schimbările dramatice de situaţie fac din “Ultimul viking” o lectură captivantă şi savuroasă. (Informatii preluate de pe blogul personal al autoarei https://serianemuritor.wordpress.com/)
Am avut privilegiul de a o cunoaște pe autoare la Gaudeamus, cu ocazia lansării cărții Ultimul viking – primul volum al seriei Nemuritor. Tonică, amuzantă, bună organizatoare, plină de idei care mai de care mai inventive, cu un aer boem, Oana te cucerește de la prima vedere, molipsindu-te cu buna ei dispoziție.
Vă dați seama ce surpriză plăcută am avut, încă de la primele pagini, când am descoperit spiritul autoarei în Victoria, eroina cărții. Firea ai pragmatică, atitudinea ei neînfricată, capacitatea de a se replia imediat, în situații care pe oricine altcineva l-ar fi făcut să clacheze, replicile și gândurile ei, delicios de amuzante, m-au dus imediat cu gândul la Oana, astfel că pe tot parcursul cărții îi auzeam parcă aievea vocea la toate replicile eroinei.

Autoarea O.G. Arion si Editura Librex Publishing anunţă lansarea Cel de-al doilea volum al seriei Nemuritor – Te voi gasi – pe data de 7 Septembrie ora 18.30 la Teatrul de Arta:

Cu voie bună şi zâmbetele de rigoare vă aşteptăm să povestim şi să urăm „bun venit” noului volum. Masa, dansul şi felicitarile vor fi în stilul in care v-am obişnuit, adică NECONVENTIONAL.
“Seria Nemuritor este și va deveni odată cu următoarele volume un punct de referință în cadrul literaturii române contemporane având o tentă personală unică, de neegalat, bine conturată ca acțiune, grad ridicat de umor si un stil foarte atrăgător.”
Le multumim partenerilor: Goodread.ro, Bookaholic.ro, Agentia de carte, 4arte.ro, Ecaterina Vîrgolici, Delicatese Literare, Literatura pe tocuri, Diva Hair, egirl.ro, eva.ro, Unique Decor, Gabriélle Güvenel, inoras.ro, Vip Style, Dacic Cool, Bijuterii de argint, Verbs describe us (Judy Woody), Pavel Imobiliare, cofetaria SweetEvy si Definite Rock.
Va multumesc tuturor pentru sustinere si va astept cu drag.
Oana.
Pentru a vă anunţa participarea vă rugăm să accesati link-ul de mai jos:
https://www.facebook.com/events/928987480581453/

poster-eveniment-1

 

17 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *