Delicatese Literare
DIVERSE

Lansarea cărții Clinica Mayo. Cancerul mamar, Editura Corint

Lansarea cărții Clinica Mayo. Cancerul mamar

La Editura Corint a apărut de curând cartea Clinica Mayo. Cancerul mamar, o carte extrem de folositoare atât femeilor, cât și familiilor pacientelor care se luptă cu această boală. Așadar, cu câteva zile înainte de Ziua Mondială a luptei împotriva cancerului, vă invităm la o întâlnire informală despre cancerul mamar.
Vineri, 1 februarie 2019, la ora 14.00, va avea loc lansarea cărții Clinica Mayo. Cancerul mamar, titlu apărut la Editura Corint, cu sprijinul Institutului Sânului din București. Evenimentul se va desfășura la Spitalului Monza din București, etaj 2, Aula 2. Vom discuta deschis despre prevenția, depistarea și tratarea cancerului mamar alături de fondatorul Institutului Sânului, dr. Gabriel Cristian Viișoreanu și de invitații-surpriză care au acceptat invitația de a ne împărtăși din experiențele lor.
Participarea la eveniment se face pe baza înscrierii pe mail, la adresa flori.mihalache@edituracorint.ro.
Cartea reprezintă un suport informativ pentru toate femeile din România din care puteți afla:
  • ce este cancerul mamar și cum poate fi depistat încă din fazele incipiente;
  • care sunt cele mai noi descoperiri în domeniul oncologiei;
  • dacă dumneavoastră sau alte persoane din familia dumneavoastră sunteți în pericol să vă îmbolnăviți de această boală, în funcție de moștenirea genetică, de istoricul medical al familiei și de alți factori de risc;
  • ce este biopsia și cum trebuie interpretate rezultatele acesteia;
  • care sunt tratamentele disponibile în prezent;
  • ce pași trebuie să urmeze pacienta și cei apropiați ei pentru a face față bolii cu optimism și curaj.
Clinica Mayo este o instituție nonprofit cu sediul în Statele Unite ale Americii. Datorită grijii pentru pacienți, experienței medicilor și cercetătorilor specializați în toate domeniile medicale, echipamentelor inovatoare și muncii în echipă, se află în topul celor mai renumite clinici din lume.
Institutul Sânului este centrul medical integrat, specializat în prevenția, diagnosticarea și tratarea patologiei mamare. Echipa multidisciplinară specializată în tratamentul patologiei mamare, asistată de tehnologia de ultimă generație în domeniul imagisticii și al intervențiilor chirurgicale, asigură o gamă completă de investigații diagnostice și opțiuni terapeutice la cele mai înalte standarde, personalizate în funcție de fiecare caz.
„Sper ca această carte să reprezinte un ghid util și complet de informare despre ce înseamnă cancerul de sân, care sunt riscurile sale, metodele de diagnosticare și de tratare existente și să le ofere tuturor doamnelor îndrumări practice pentru prevenirea acestei afecțiuni și pentru protejarea sănătății mamare.” – Dr. Gabriel Cristian Viișoreanu, fondatorul Institutului Sânului din București

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *