Lasă-mă să te iubesc de Jennifer L. Armentrout / J. Lynn, Editura Epica

5

Lasă-mă să te iubesc 

(Fall with Me – 2015)

Jennifer L. Armentrout / J. Lynn

Editura Epica

Colecția EpicLove

Traducere: Dana Popescu

Nr. pagini: 368

1. Te aștept – Editura Epica (Wait for You – 2013) – recenzia
1.5. Trust in Me – 2013
1.6. Fifty First Times – 2014 
2. Te doresc – Editura Epica (Be with Me – 2014) – recenzia
2.5. The Proposal – 2014
3. Rămâi cu mine – Editura Epica (Stay with Me – 2014) – recenzia 
4. Lasă-mă să te iubesc – Editura Epica (Fall with Me – 2015)
4.5. Dream of You – 2015
5. Forever with You – 2015
6. Fire in You – 2016 
În urmă cu unsprezece luni au avut o aventură de o noapte.
Ea, o fată independentă, pe nume Roxy, care lucrează într-un bar, iar în timpul liber pictează. El, un polițist, pe nume Reece Anders. O aventură de o noapte? Da, cel puțin, așa credea el… Deși ea e îndrăgostită de Reece de mai bine de șase ani, a făcut tot posibilul să se îndepărteze de el. Dar destinul îi aduce față în față când ea acceptă ajutorul din partea lui atunci când are cel mai mult nevoie de el.
Prietenul ei cel mai bun, Charlie, este internat în spital de multă vreme, de când a fost victima unui conflict în care a încercat s-o apere pe Roxy. De șase ani trăiește ca o legumă, iar Roxy îl vizitează în fiecare vineri, ducându-i câte un tablou pictat de ea și citindu-i din romanele lui preferate. Vinovatul pentru această nenorocire a ieșit din închisoare și caută să se împace cu el și cu Roxy.
În curând, lui Roxy încep să i se întâmple tot felul de lucruri ciudate și înspăimântătoare și crede că vinovat este bărbatul care a distrus deja o viață, pe cea a prietenului ei. Dar Reece nu este convins, așa că va face tot posibilul să-i fie alături și să o protejeze, oferind astfel și o șansă iubirii lor.
„Și mie mi-e frică. În unele momente și eu mă întreb ce merit, dar suntem împreună. Lasă-mă să te iubesc, mi-a zis mângâindu-mi obrajii cu degetele mari. Riscă și lasă-mă să te iubesc, îndrăgostește-te de mine și, iubito, o să-ți fiu mereu aproape să te susțin. Vom trece împreună prin asta.”

Cartea Lasă-mă să te iubesc se găsește la precomandă la librarie.net

Cărțile autoarei Jennifer L. Armentrout pot fi comandate pe elefant.rolibris.rocartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librex.ro, emag.ro

Recenzii Jennifer L. Armentrout

About Author

5 comentarii

Spune-ți părerea!