Delicatese Literare
Prezentari carti

Lasă-mă să te iubesc – seria Mirese scandaloase de Suzanne Enoch, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Lasă-mă să te iubesc

(The Handbook to Handling His Lordship – 2013)

Suzanne Enoch

Editura Litera/ Lira

Colecţia Cărţi Romantice

1. Pariul pe iubire – A Beginner’s Guide to Rakes – 2011 – prezentare
2. Îmblânzirea unui crai – Taming an Impossible Rogue – 2012 – prezentare
3. Ducesa desculță – Rules to Catch a Devilish Duke – 2012 – prezentare
4. Lasă-mă să te iubesc – The Handbook to Handling His Lordship – 2013
Suzanne Enoch e cunoscută printre admiratoarele ei din America pentru eroii inteligenți, cu un umor ascuțit și o imaginație vie.
Emily Portsman are un secret bine ascuns și decide că, pentru a nu fi descoperită, cel mai bine ar fi să se angajeze la Tantal, un club de jocuri de noroc din Londra, un loc bine-cunoscut și frecventat de gentlemenii din înalta societate. Dar, după trei ani de liniște și siguranță, în care nimeni nu a aflat că o fostă guvernantă este una dintre fetele de la Tantal, un bărbat din trecut amenință să-i distrugă prezentul.
Nate Stokes, noul conte de Westfall, este un fost spion care mai degrabă preferă aventura pe străzile întunecate ale Londrei decât sălile de bal strălucitoare. Cei din rândul aristocrației îl știu doar drept un erudit, care are talentul să găsească orice – sau pe oricine. Când marchizul de Ebberling îl angajează să o găsească pe cea care i-ar fi furat un colier și i-ar ucis soția, căutările îl duc pe Nate la clubul Tantal… și în patul lui Emily.
Prinși într-un joc în care nici unul nu este cine pare a fi și în care fiecare conversație este un test al încrederii, Emily și Nate ajung să împărtășească secrete care le-ar putea distruge reputația – dar care îi pot salva pe amândoi de la o viață lipsită de dragoste.
Citate:
„– Sărutul nu este o distracţie? întrebă el, ignorând restul dialogului.
– Sărutul implică emoţie. Sau aşa mi se pare mie.
Un zâmbet uşor arcui gura contelui. Era o gură foarte frumoasă, trebuia să recunoască, într-un fel pe care nu putea să-l descrie. Primitoare, presupunea ea. Dar asta o făcu să se gândească la ea dezbrăcată şi la el atingând-o.
– Deci nu-ţi displace să săruţi, continuă el. Ci mai degrabă momentul şi modul în care o faci.
– Corect.”
„– Mi-am petrecut cea mai mare parte din viaţă fiind logic, Em, murmură el şi îşi trecu degetul peste obrazul ei, ştergând o lacrimă de care nu era conştientă. Dar în dimineaţa asta mi-am dat seama că, în mod logic, ar trebui să fiu mort. Majoritatea spionilor nu supravieţuiesc până la sfârşitul unui război; ştim prea multe lucruri pe care învingătorii ar prefera ca nimeni să nu le afle.
Cât despre tine… în mod logic, viaţa ta nu te-ar fi adus niciodată la Londra, cu atât mai puţin la mine. Aşa că, din partea mea, în noaptea asta logica poate să se ducă pe apa sâmbetei.
Un râset scurt îi scăpă printre buze înainte să apuce să şi-l înăbuşe.
– Ca să vezi! Cred că şi eu te iubesc, Nate Stokes.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul LASĂ-MĂ SĂ TE IUBESC de Suzanne Enoch, volumul 4 al seriei Mirese scandaloase – disponibil de vineri 29.11.2019 la chioșcuri, alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2019

Colecția Cărți Romantice decembrie 2019

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro

 

Spune-ți părerea!