Delicatese Literare
Tag/Leapșa

Leapșa: 6 lucruri pe care nu le-am făcut până acum

Leapșa: 6 lucruri pe care nu le-am făcut până acum

OliNumai 6?! Oh, am mult mai multe pe care nu le-am făcut, mă refer la cele pe care chiar mi-aș dori sau mi-aș fi dorit să le fac. Să vedem…

1. Nu am fost niciodată într-o excursie/ vacanță în Europa, să vizitez orașe ca Paris (l-am ”vizitat” citind Amor la Paris de Juliette Sobanet), Londra, Roma, Veneția (am ”vizitat-o” citind Viață dublă la Veneția de Monica Ramirez), Praga (la care am visat citind Născută din fum și os de Laini Taylor), Viena… Am fost totuși într-o vacanță în Grecia și am vizitat Atena.

2. Nu am fost niciodată într-o croazieră, și mi-ar plăcea. De fapt, îmi place orice e legat de călătorii…

3. Nu am fost niciodată la un carnaval sau bal mascat, dar mi-ar plăcea!

4. Nu am avut vreun alt animal de companie în afară de pisici (preferatele mele). Bine, am avut și câine, dar în curte, nu de companie. Cred că aș îndrăgi și o maimuțică, sau un papagal… Doar pești nu mă tentează să am…Îmi plac de fapt, toate animalele, în special puii, mai puțin șerpii. Dar îmi plac iguanele, sunt foarte simpatice

5. Nu mi-am plantat niciodată gazon în curte. Dar cred că ar arăta bine…

6. Nu am luat niciodată lecții de dans …

 

Tyna: Sunt multe lucruri pe care nu le-am făcut, deși mi-aș fi dorit…

1. Nu am fost niciodată în Japonia, deși am visat la acest lucru de când am citit Shogun de James Clavell… (carte pe care am pus-o pe primul loc în Top 10 cărți fascinante din culturi diferite).

2. Nu am coborât niciodată în adâncuri într-un submarin, deși mi-am dorit acest lucru de când am citit 20.000 de leghe sub mări de Jules Verne… (carte nominalizată de Oli în Top 10 cărți care mi-au îmbogățit copilăria și adolescența).

3. Nu am mâncat niciodată porridge, deși mereu m-am întrebat ce gust o avea de când am citit David Copperfield de Charles Dickens (carte nominalizată în Top 10 cărți clasice memorabile).

4. Nu am cântat niciodată la pian, deși atunci când am citit Mare Tranquillitatis de Katja Millay m-am întrebat cum ar fi să ai o asemenea pasiune care să te marcheze (carte nominalizată în Top 10 cupluri memorabile din cartile young adult).

5. Nu am sărit niciodată cu parașuta, deși atunci când am citit Flacăra iubirii de Nicholas Evans am fost fascinată de acestă activitate, plină de adrenalină.

6. Nu am călărit niciodată, deși citind Călătoarea de Diana Gabaldon mi-am dorit să încerc măcar o dată…

 

Mulțumim Drumul vieții pentru nominalizare!

Dacă vă place tagul, vă invităm să îl preluați!

24 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *