Delicatese Literare
Prezentari carti

Lecția de seducție de Sabrina Jeffries, Editura Litera/Alma, Colectia Iubiri de Poveste

LECȚIA DE SEDUCȚIE (The Study of Seduction)

Sabrina Jeffries

Editura Litera/Alma

Colectia Iubiri de Poveste

 

Seria Pețitorii păcătoși (Sinful Suitors)

1. Arta de a păcătui (The Art of Sinning – 2015)
2. Lecția de seducție (The Study of Seduction – 2016) 
3. Capcanele dorinței (The Danger of Desire – 2016) – prezentare
4. Plăcerile pasiunii (The Pleasures of Passion – 2017) – prezentare
5. The Secret of Flirting – 2017
Când Edwin Barlow, conte de Blakeborough, este de acord să o ajute pe pupila celui mai bun prieten, impetuoasa Lady Clarissa Lindsey, își dă seama că o să aibă necazuri.
Deși este captivat de frumusețea spirituală și independentă, se teme că nu este deloc potrivită ca soție… chiar și dacă ea ar fi de acord să aibă un soț așa morocănos și cinic cum este el. Totuși, Edwin nu-și dorește nimic mai mult decât să o facă a lui.
Clarissa nu are de gând să se mărite – nici măcar cu Edwin, despre care este sigură că ar fi un soț dominator, și cu siguranță nu cu puternicul diplomat francez care o urmărește pas cu pas. Dar când lucrurile se agravează, Clarissa acceptă propunerea galantă a lui Edwin de a încheia o căsătorie de conveniență, în speranța că acest lucru îl va face pe francez să renunțe la urmărirea prăzii sale.
Ea nu se așteaptă la altceva decât la o uniune amiabilă, însă săruturile lor aprinse îi dovedesc că, poate, căsnicia ei se va dovedi a fi o pasională poveste de dragoste.
Când diplomatul jură să dezvăluie cele mai ascunse secrete ale îndrăgostiților, care i-ar putea distruge pe amândoi, oare relația lor fragilă va rezista compromiterii publice, sau Edwin va fi nevoit să piardă tot ce e important pentru el ca să-și protejeze iubirea?
„Gura lui se juca cu a ei, încet și intens, în timp ce degetele lui îi descheiau nasturii mânecii. O înnebunea. Clarissa era obișnuită ca bărbaţii să fie brutali, să oblige și să își ia singuri ceea ce voiau. Nu era obișnuită cu răbdarea sau cu seducţia mieroasă, în care respiraţiile se uneau, iar buzele mângâiau, în egală măsură.”
„Clarissa spusese că avea să se gândească la opţiunea de a se căsători cu el, dar era evident că începea să bată în retragere.
De ce? La naiba, era atrasă de el – Edwin era convins de acest lucru. Nici o femeie nu scotea sunete atât de minunate când era sărutată și mângâiată dacă nu dorea persoana care o săruta și o mângâia.”
„Se presupunea că iubirea însemna acceptare și încredere în partenerul tău mai presus de toţi ceilalţi, nu-i așa? În schimb, părea un fel de permis pentru a nu avea încredere în cineva.”
Vom citi întreaga poveste în romanul LECȚIA DE SEDUCȚIE de Sabrina Jeffries, volumul al doilea al seriei „PEȚITORII PĂCĂTOȘI“ – apariție sâmbătă 28.10.2017, la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărţi Romantice
Cartea a fost finalistă în 2017 pentru câștigarea prestigiosului premiu RITA.

Recenzii și prezentări cărți Sabrina Jeffries

Cărțile autoarei Sabrina Jeffries pot fi comandate pe elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *