Delicatese Literare
Prezentari carti

Legamantul dragostei de Hannah Howell, Editura Litera, Colectia Carti Romantice

Legământul dragostei (Highland Groom – 2003) 

Hannah Howell

Editura Litera / Lira

Colecția Cărți Romantice

1. Highland Bride – 2011
2. Legământul dragostei – Highland Groom – 2003
3. Pasiune și mândrie – Highland Warrior – 2004 – prezentare
Sir Diarmot MacEnroy decide să se căsătorească, întrucât copiii lui au nevoie de o mamă, iar lui îi trebuie o soție potrivită.
Astfel, ajunge în fața altarului alături de o mireasă blândă și tăcută, care, speră el, este prea timidă și retrasă pentru a-i frânge iarăși inima sau pentru a-i tulbura viața cu care era obișnuit.
Dar ceremonia religioasă este întreruptă de apariția unei femei frumoase, care afirmă cu îndrăzneală că este soția lui Sir Diarmot și mama copiilor lui gemeni. Însoțită și susținută de șapte frați mai mari, Ilsa
Campbell MacEnroy își cere drepturile legale și refuză să lase ceremonia să continue.
După ce a așteptat un an întreg întoarcerea bărbatului care a cucerit-o, apoi a plecat și nu a mai dat nici un semn de viață, Ilsa se hotărăște să-și găsească soțul de care este îndrăgostită nebunește. Devastată că el și-a ales altă mireasă și nu vrea să o recunoască drept soție, crede că totul este în zadar.
Dar, în clipa în care află că Diarmot și-a pierdut memoria după ce a fost atacat și lăsat aproape mort, Ilsa decide să recapete iubirea soțului ei. Însă cum poate recâștiga un bărbat care refuză să-și asculte îndemnul inimii?
Atingerea magică a unei femei îndrăgostite poate face minuni…
Citate:
„– Sunt sigur că la un moment dat am fost iubiţi. Am fost sigur din clipa în care am sărutat-o. Îi ştiu gustul, atingerea, adăugă el încet.
– Atunci ştii că spune adevărul când susţine că eraţi legaţi printr-un contract de căsătorie.
– Nu, ştiu doar că la un moment dat am fost iubiţi. Nu-mi aduc aminte să fi petrecut timp cu ea, să ne fi făcut vreo promisiune.”
„Diarmot se întrebă dacă avea idee de cât de senzuală era. Felul în care se târâse înapoi în pat, fiece mişcare a trupului ei puternic şi zvelt erau o invitaţie şi o promisiune simultană care îi încânta ochiul. Expresia chipului ei, zâmbetul ei tentant şi pasiunea din privire îi aţâţa şi mai tare dorinţa. Felul în care părul ei lung şi strălucitor se învolbura în jurul ei îi dădu lovitura de graţie. Îl vrăjea şi ştia că ar fi trebuit să fie îngrijorat, dar nu era.”
„-Anabelle a preschimbat arma bărbatului în slăbiciunea lui.
-Unii bărbaţi îşi închipuie că dacă bagă o femeie în pat înseamnă că sunt frumoşi, masculini sau mari amanţi. Unele femei îşi închipuie că dacă-l bagă pe unul în pat înseamnă că sunt frumoase, dorite, poate chiar că sunt iubite. Lady Anabelle a crezut că înseamnă că ea e puternică şi bărbatul slab.”
Veți citi întreaga poveste în romanul LEGĂMÂNTUL DRAGOSTEI de Hannah Howell, primul volum al seriei „Clanul MacEnroy“ – apariție vineri 04.05.2018 la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.
Sursa: Cărți Romantice
Cartea Legământul dragostei – Highland Groom a câștigat în anul 2003 premiul RT Reviewers Choice Award la categoria Scottish Historical Romance!

Cărțile apărute la Editura Litera / Lira în colecția Cărți Romantice pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *