Delicatese Literare
Prezentari carti

Legături de sânge de Sidney Sheldon, Editura Litera, colecția Cărți Romantice

Legături de sânge

(Bloodline – 1977)

Sidney Sheldon

Editura Litera/ Lira

Colecția Cărți Romantice

An apariție: 2020
Roffe și Fiii este un adevărat imperiu internațional din domeniul farmaceutic, din care fac parte oameni disperați să pună mâna pe bani și care nu se mai mulțumesc cu toate beneficiile de care au parte, ci vor să poată vinde acțiunile companiei. Dar, pentru asta, trebuie ca toată lumea să fie de acord, iar Sam Roffe, președintele companiei, nu concepe așa ceva.
Afacerea trebuie să rămână în familie ‒ asta este o regulă pe care nu acceptă să o încalce cu nici un preț. Moartea neașteptată și suspectă a marelui om de afaceri o pune pe singura lui fiică, Elizabeth, într-o situație delicată: ea trebuie nu doar să îi ia locul și să învețe peste noapte toate dedesubturile unei asemenea afaceri, ci și să încerce să afle cine sabotează compania. Tânără, frumoasă și inteligentă, Elizabeth îndrăznește să încerce să salveze Roffe și Fiii, în loc să o vândă, așa că singura soluție este să îi dea în vileag pe cei care vor să preia puterea și, totodată, să îl descopere pe cel care atentează la viața ei.
Lăcomie, trădare, sabotaj și legături care pot ucide – Elizabeth trebuie să își găsească singură drumul prin acest labirint…
Citate:
„Nimic nu o mai putea opri acum, doar călătoria nebunească în josul drumului și curbele ademenitoare și mortale ce o așteptau.
Mintea lui Elizabeth gonea frenetic, căutând o scăpare. Se gândi să sară din mașină. Riscă o privire fugară la vitezometru. Acum, mergea cu peste 110 km/h și prindea tot mai multă viteză cu fiecare secundă, fiind captivă între peretele solid al muntelui, de o parte, și abisul mortal, de cealaltă parte. Avea să moară. Și, cu o revelație bruscă, Elizabeth știu că era o crimă cu premeditare și că și tatăl ei fusese ucis. Sam citise raportul și fusese ucis. La fel cum și ea avea să fie ucisă. Și habar nu avea cine era criminalul, cine îi ura atât de mult încât să facă acest lucru îngrozitor.”
„Rhys îi duse un pahar cu șampanie lui Elizabeth și îl ridică pe al său într-un toast.
– Pentru începuturi, spuse el.
– Pentru începuturi, repetă Elizabeth.
„Și finaluri fericite“, adăugă în sinea ei, apoi băură.
„Ar trebui să spargem paharele în șemineu“, se gândi ea, „pentru a sărbători“. Bău toată șampania.
Erau în Rio în luna lor de miere, iar ea îl voia pe Rhys. Nu doar acum, ci pentru totdeauna.”
„– Te iubesc, Liz. Te iubesc, draga mea.
Ea îi ascultă vocea învăluind-o, mângâind-o. Nu putea vorbi. Îl privi în ochi și văzu toată iubirea și suferința din ei. Elizabeth voia să îi spună atât de multe lucruri.
Se simțea vinovată pentru toate acele suspiciuni groaznice.
Avea să își petreacă restul vieții revanșându-se față de el.”
Veți putea citi întreaga poveste în romanul LEGĂTURI DE SÂNGE de Sidney Sheldon. De vineri, 28 februarie la toate punctele de difuzare a presei, la prețul de 9,90 lei.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Cărți Romantice ordonate după autor și serii

Cărțile autorului Sidney Sheldon pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Sidney Sheldon

Colecția Cărți Romantice februarie 2020

Spune-ți părerea!