Delicatese Literare
Prezentari carti

Legături întunecate – seria Casa păcatelor de Elisabeth Naughton, Editura Litera, Colecția Cărți Romantice

Legături întunecate

(Undone – 2018)

Elisabeth Naughton

Editura Litera / Lira

Colecţia Cărţi Romantice

  1. 1. Fructul interzis – Editura Litera – Forbidden – 2018 – prezentare

  2. 2. Sclava iubirii – Editura Litera – Deceived – 2018 – prezentare

  3. 3. Legături întunecate – Editura Litera – Undone – 2018

  4.     3.5. Surrender – 2018

Citește Legături întunecate de Elisabeth Naughton, dacă vrei o lectură pasionantă, care să te poarte într-o lume întunecată și plină de pericole.

În primul volum, ‘Fructul interzis‘, Natalie James nu se aștepta la nimic ieșit din comun când a aplicat pentru un job la Covet, o agenție de modelling condusă de Luciano Salvatici. Se îndrăgostește de el, dar abia în al doilea volum ‘Sclava iubirii‘ va afla adevărul și-și va da seama că poate nu va mai ieși niciodată din lumea întunecată în care a intrat fără să-și dea seama. În cartea Legături întunecate se vor întâmpla lucruri dincolo de orice imaginație.

Dragostelui Luciano față de Natalie va fi testată lmaximum. Va fi nevoisă îndure torturi teribile. Dar oare o iubește atât de mult? În spatele ușilor închise ale Casei Păcatelor nimeni nu este în siguranță. Mai rămân cuvintele fetei scrise în Jurnal, dar și gravate adânc în inima ei:

”Îl iubesc. E singurul adevăr care contează acum. Am renunțat la viața mea și m-am dedicat în întregime dorințelor și poftelor lui și focului pe care doar el știe să-l aprindă în mine.
Am găsit împreună salvarea și puterea, unul în celălalt.
Dar forțe întunecate și oameni diabolici mă văd ca pe o amenințare ce trebuie eliminată. Zdrobită. Am încredere în dragostea noastră. Știu că poate rezista oricărei încercări. Dar nu pot să ignor umbrele tot mai amenințătoare care ne dau târcoale.
Căci acum înțeleg că acele umbre nu urmăresc să mă distrugă, așa cum mă temeam în trecut. Pe el îl pândesc. Vor să mi-l răpească pentru totdeauna și să-l atragă definitiv în bezna sinistră a lumii pe care se luptă de atâta vreme să o evite.
În întunericul fără scăpare al Casei Păcatelor…”

„Un roman sexy și intens… o încheiere plină de forță a trilogiei. Autoarea știe să dozeze la perfecție emoțiile pe care le creează cititorilor.“

Citate:

„Cu două săptămâni în urmă mergeam spre altar pe o potecă plină cu petale de trandafiri şi lumânări şi mă căsătoream cu bărbatul vieţii mele. Eram cea mai fericită. Şi iată-mă pe punctul să-l pierd dacă nu îl făceam să îşi aducă aminte că doar noi contam pe lume. Nu era luna de miere pe care mi-o imaginasem. Totul era departe de cum crezusem că va fi.”

„Ce-i trebuie lui era… Eu eram ce-i trebuia! Atingerea mea. Trupul meu. Vocea mea. Singura cale prin care reuşisem să ajung la el în trecut fusese să mă predau cu totul, să mă ofer lui fără restricţii, fără limite. Trebuia să cred că va funcţiona şi de data asta, cu toate că mă temeam că ceva se schimbase, că întunericul era la un pas de a-l învălui definitiv.”

„Mâinile lui mari îmi înclinară capul uşor, ca să mă poată săruta mai profund. Ca să mă poată lua. Ca să mă facă a lui aşa cum amândoi ne doream. Iar eu m-am lăsat în voia plăcerii pe care mi-o provoca atingerea lui. Era liber să-mi facă orice. Oricât voia. Pentru că pentru mine el era totul. Tot ce-mi lipsise. Tot ce aveam nevoie. Inima mea. Forţa mea. Scopul meu în viaţă.”

„Inima îmi bătea să-mi spargă pieptul. Nu eram nimic. Nu aveam nimic să îi ofer, nici măcar o familie. Şi, cu toate astea, mă iubea. Încă mă iubea. Încă mă voia. Nu înţelegeam de ce, dar eram prea slab ca să mă împotrivesc. Aveam nevoie de ea, de puterea şi de dragostea ei. Aveam nevoie să mă salveze. Să continue să mă salveze, aşa cum făcea din clipa în care ne-am cunoscut.”

Veți putea citi întreaga poveste în romanul LEGĂTURI ÎNTUNECATE de Elisabeth Naughton, volumul al treilea al seriei „Casa Păcatelor“ – disponibil de vineri, 24 mai 2019, la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei!

Sursa: Cărți Romantice

Cărțile autoarei Elisabeth Naughton se pot comanda pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, emag.rolibrarie.net

Recenzii și prezentări cărți Elisabeth Naughton

Recenzii și prezentări cărți romantic-erotice

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *