Delicatese Literare
DIVERSE

Let’s VLOGit! – proiect DIVERTA pentru viitorii vloggeri

DIVERTA a lansat de curând proiectul #VLOGit – care vine în sprijinul viitorii vloggeri cu 2 workshop-uri și un concurs de FINAL, cu un juriu format din specialist în dicție și expresivitate a vorbirii, o vloggeriță și un expert în arta comunicării publice. Sunt DOAR 20 de locuri disponibile.
Crezi că e ușor să te filmezi cu telefonul, într-un spațiu oarecare cu un produs ce-ți place, șiii obții câteva view-uri pe Youtube. DAAAR,…ce-ai spune de niștre trucuri mișto să devii și mai bun? Să ai mulți fani și comentarii, clar pozitive?
Dacă ești pasionat de vlogging, urmează pașii de mai jos:
Primul pas e simplu 👉 trimite-ne în perioada 26 aprilie – 9 mai un clip video de max. 2 minute în care te prezinți și ne spui de ce vrei să devii vlogger. Clipul, dacă e prea mare, ni-l poți trimite prin Wetransfer.com la adresa romina.stancu@diverta.net cu subiectul ”pentru proiectul VLOGit”.
Al doilea pas👉 Obligatoriu, împreună cu clipul, trebuie să ne trimiți scanat și formularul de consimțământ (completat, semnat) prin care tutorele legal își dă acordul să te înscrii. Îl poți descărca de aici👉VLOGit_regulament_participare
Apoi, pe 10 mai urmează să selectăm 20 de participanți care vor avea parte de 2 workshop-uri super-tari cu filmări, cu live-uri, cu training despre unboxing, în fața Diverta din Bucuresti Mall – Vitan:
• Workshop nr.1: Ce trebuie să știu despre vlogging | 12 mai, interval orar 17.00-19.00
• Workshop nr.2: VLOG me, VLOG you, VLOG it | 19 mai, interval orar 17.00-19.00
Și cireașa de pe tort – concursul final de UNBOXING DIVERTA cu premii pe măsură.
Citește Regulamentul (ce poate fi vizualizat aici👉VLOGit_regulament_participare) și vezi, pe lângă criteriile de jurizare și premii, desfășurătoul proiectului
Asa că, hai! Ce mai aștepți? Let’s VLOGit!

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *