Delicatese Literare
Prezentari carti

Libertinul și debutanta de Julia London, Seria Surorile Cabot, Editura Litera, Colecția Iubiri de Poveste

Libertinul și debutanta

(The Scoundrel and the Debutante – 2015

Julia London

Editura Litera

Colecția Iubiri de Poveste

Volumul al treilea al seriei Surorile Cabot
  1. Neastâmpărata (The Trouble With Honor – 2014) – prezentare
  2. Mireasă pentru un crai (The Devil Takes a Bride– 2015) – prezentare
  3. Libertinul și debutanta (The Scoundrel and the Debutante – 2015
De-abia ce s-au liniștit apele în privința planurilor extravagante pe care le-au făcut surorile Cabot ca să-și salveze familia de la ruina iminentă, că Prudence Cabot se găsește în mijlocul unui alt scandal. Fiind considerată nepotrivită pentru măritiș, reputația ei în înalta societate este pătată. Dar această potențială fată bătrână nu se lasă intimidată și este gata pentru propria ei aventură. Iar când îi apare în cale un american sexy care o roagă să-l ajute într-o misiune delicată, Prudence nu poate rezista tentației.
Soarta familiei lui Roan Matheson depinde de cât de repede își găsește sora fugară și o convinge să se întoarcă la logodnicul ei. Cutreierând câmpurile rustice ale Angliei cu Prudence cea senzuală lângă el – și în patul lui –, Roan se simte depășit de situație. Dar odată ce a prins gustul pasiunii care poate duce la o viață de iubire, el se vede nevoit să aleagă între obligațiile de familie și dorințele interzise.
Citate:
„Nu era primul sărut a lui Prudence, dar era ca și cum ar fi fost. Strălucea. Se simţea strălucind. Aerul din ea era împins afară de inima ei care bătea ca nebuna, iar ea se gândi preţ de câteva clipe că avea să-i explodeze pieptul sub tortura delicioasă a sărutului lui.”
„Când îl sărută, Prudence își trecu braţele pe după gâtul lui, limba ei împletindu-se cu a lui, buzele ei atât de moi sub ale lui. O avertizase despre asta.
– Vrei aventură, Prudence Cabot? o întrebă el, trecând cu buzele de la gura ei către obraz, apoi către ureche, icnind un pic din cauza durerii pe care o simţi mergând în acea direcţie.
– Da, șopti ea. Da, Roan, vreau, zise ea.
Nici că ar fi putut să-i spună ceva mai ademenitor.”
„Avea să-și aducă aminte de acea noapte în zilele care urmau. Avea să-și aducă aminte cum arăta, zâmbetul ei dulce, ochii ei sinceri. Avea să-și aducă aminte cum se simţise înnebunit și cuprins de iubire. Dar cel mai mult avea să-și aducă aminte că o voia pe ea, că voia iubire din toată inima lui.”
Veți citi întreaga poveste în romanul LIBERTINUL ȘI DEBUTANTA de Julia London, volumul al treilea al seriei „Surorile Cabot“, după MIREASĂ PENTRU UN CRAI, apărut în luna decembrie. Disponibil la chioșcuri începând de sâmbătă, 18 ianuarie 2020, alături de ziarul Libertatea.
Sursa: Cărți Romantice

Listă cărți apărute în Colecția Iubiri de poveste ordonate după autor și serii

Cărțile apărute la Editura Litera / Alma în colecția Iubiri de poveste pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rolibrarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro

Colecția Iubiri de poveste ianuarie 2020

Recenzii și prezentări cărți din colecția Iubiri de poveste

Spune-ți părerea!