Lista carti Anna Todd

29

Anna Todd

Anna Todd a câștigat o popularitate imensă pe internet odată cu apariția seriei After. Locuiește în Austin, împreună cu soțul ei, cu care a doborât statisticile, căsătorindu-se la o lună după absolvirea liceului. Anna a fost mereu o cititoare împătimită și i-au plăcut trupele de băieți și poveștile de iubire romantice, astfel că acum, când a găsit un mod de a le îmbina pe toate trei, se bucură de un vis devenit realitate.
Pe Anna Todd o găsiți la AnnaToddBooks.com, pe Twitter la @imaginator1dx, pe Instagram la @imaginator1d și pe wattpad la Imaginator1D.
La Editura Trei au apărut primele trei volume din seria After: După ce ne-am întâlnit, După ce ne-am certat și După ce ne-am îndrăgostit.
Paramount Pictures a cumpărat drepturile de ecranizare a romanului After.

 

 1. După ce ne-am întâlnit (After) – 2014
 2. După ce ne-am certat (After We Collided) – 2014
 3. După ce ne-am îndrăgostit (After We Fell) – 2014
 4. După ce am găsit fericirea (After Ever Happy) – 2015
 5. Before – 2015

 

 1. Nothing More – 2016
 2. Nothing less

anna todd 1

About Author

29 de comentarii

  • Mirela asa e, volumele au multe pagini, dar crede-ma, merita.
   Ma repet cand spun ca Anna Todd e preferata mea, ca relatia Tessa-Hardin este una complexa, iar Hardin ei bine, e Hardin pe care il adooor.
   De fapt, cand vorbesc despre carti am obiceiul de a mai „plasa” cate o carte in top, poate inaintea alteia. Daca ar fi dupa mine, seria After nu si-ar avea locul niciunde , pentru ca si locul 1 mi s-ar parea putin 🙂 . Repet, e parerea mea.
   Trebuie neaparat sa citesti seria ca sa intelegi cum stau lucrurile, sunt sigura ca iti va placea.

     • Poți să le iei pe rând, în funcție de promoții. După ce ne-am îndrăgostit e pe librarie.net la 33 lei acum.
      Am pus link la sfârșitul fiecărei recenzii de unde se poate comanda.

   • Daniela Cusa on

    Ai dreptate. Si mie mi-a placut mult aceasta serie. Si in acelasi timp, m-a si consumat! 🙂 dar as reciti o cu aceeasi emotie mereu.

 1. Tudusciuc Cornelia Elena on

  Încă nu am citit seria… in schimb am citit recenziile voastre si mi-au placut.

 2. Oprea Denisa on

  Am citit varianta dinainte de publicare, dar nu cred ca as mai face-o. Nu a fost o carte wow si nici actiunea ei nu m-a dat pe spate.

   • Da, corect, nu este o carte cu un subiect aparte, nou, dar am invatat multe, si mi-a placut senzatia de la sfarsit, ca orice om distrus are dreptul la schimbare, la sansa de a face lucrurile asa cum trebuie, cand este motivat indeajuns. Mi-a placut si ca personajele nu incearca sa se schimbe reciproc, o fac pentru ca simt asta si nu este ceva impus.

 3. Daniela Cusa on

  Hmm, cred ca as vrea sa citesc si eu seria Nothing more. Poate se traduce si la noi. Despre ce e?

 4. Clipa Narcisa on

  Am citit toate cele 4 volume, pe ultimul nu am mai asteptat sa il traduca. E o serie draguta, insa nu wow. Am fost exasperata de certurile lor, de gelozia de care fiecare dadea dovada. Mi s-a parut ca scriitoarea tot tragea la un moment dat de pagini. Per total a fost ok, am putea invata ceva din ea.

 5. Barbalata Mirela on

  Nu am citit seria. Tot astept poate sunt ceva reduceri 🙂 . Mi-as dori sa le iau pe toate ca sa pot citi in ordine. Asta e 🙂 Mai astept 😉

  • Si eu sunt foarte curioasa sa aflu cum se termina seria! Am citit pareri foarte bune despre ultimul volum. Sa speram ca se va traduce cat mai repede la noi.

 6. Balan Daniela on

  am primele doua carti din serie dar inca nu le-am citit in schimb am citit recenziile si mi-au placut foarte mult !

 7. Cartile sunt superbe, te tine cu sufletul la gura tot timpul, merita citite din plin, nota 10+++++,,,ar trebui sa cititi si seria crossfire de silvia Day… Si seria asta merita tot interesul ❤❤❤

Lasă un răspuns