Lista carti Cecelia Ahern

33

Cecelia Ahern, Dublin

Cecelia Ahern este o tânără irlandeză care a reuşit să facă din fiecare roman pe care l-a scris un bestseller internațional. Romanul ei de debut, P.S. Te iubesc (ALLFA, 2005), a fost tradus în 47 de țări și a fost ecranizat, devenind instantaneu un succes internațional.
Următoarele romane s-au bucurat de același succes, fiind traduse pe toate continentele și vândute în peste 15 000 000 de exemplare.
Toate romanele Ceceliei Ahern sunt dulci-amărui și îți oferă o importantă lecție de viață, strecurată subtil în spatele unei povești romantice, încondeiată cu un umor fin.
Indiferent ce idee sau ce personaj se naşte în mintea mea, o să fie cineva, undeva, care a trăit ce scriu eu, iar în poveste trebuie să-i fac dreptate acelei persoane.” Cecelia Ahern
 1. Flawed – 2016
 2. Perfect – 2017

ROMANE

Ecranizări:

 • P.S. Te iubesc

 • Love, Rosie

 

About Author

33 de comentarii

   • Tudusciuc Cornelia Elena on

    Eu am vazut initial filmul acum vreo doi ani, apoi am citit cartea fara sa stiu ca era si film si pe parcurs mi se părea cunoscut. A fost diferit de alte carti după care s-a facut filme, pentru ca nu eram convinsă ca e aceea si nu am lăsat cartea din mână pâna nu am terminat-o.

   • Tudusciuc Cornelia Elena on

    La capitolul carti ale acestei autoare am de recuperat nu glumă, am citit doar două din toate. Multumim de listă.

  • Tudusciuc Cornelia Elena on

   Eu l-am vazut. E frumos doar ca finalul e putin diferit de carte, daca nu ma însel, dar e frumos.

   • Interesant! Eu am vazut filmul P.S. Te iubesc, care mi-a placut foarte mult, dar am inteles ca si acesta e putin diferit fata de carte. Am si cartea si urmeaza sa o citesc in curand pentru a face o comparatie.

  • Nici eu nu le-am citit pe toate, doar pe cinci dintre ele, dar mi-au plăcut foarte mult și vreau să le citesc și pe restul.

 1. O lista foarte binevenita, cu prezentari in dreptul fiecarui titlu aparut la noi. Putem sa ne facem o imagine completa asupra cartilor acestei scriitoare indragite.
  Multumesc Tyna si felicitari pentru idee!

 2. Balan Daniela on

  am citit cateva carti si am vazut si doua filme si mi-au placut ! multumim pentru lista <3

 3. Clipa Narcisa Elena on

  Am citit „Multumesc pentru amintiri”, „P.S. Te iubesc”, „Suflete pereche” si planuiesc sa le citesc si pe celelalte.

  • Dupa cum te vad de entuziasmata, recuperezi tu repede 😀

   Te astept cu impresii dupa ce termini prima carte 🙂

 4. Sunt foarte entuziasmata si imi place mult.Mai mult de atat sunt foarte fericita pt ca am mai gasit si alte carticele si abia astept sa le citesc.Cu siguranta pe viitor am sa le si cumpar,insa momentan ma bucur sa le citesc online.

 5. Am o parte din cărțile autoarei, dar recunosc ca nu am citit nici una… Am vazut filmul la Ps: te iubesc, care mi-a placut foarte mult!

  • Îți va plăcea cu siguranță stilul autoarei! După ce citești una, vei dori să le citești pe toate.

 6. Oprea Denisa on

  Nu prea m-a atras stilul ei, dar am încercat doar vreo doua carti. Probabil o sa ii mai dau vreo sansa candva.

Lasă un răspuns