Delicatese Literare
Liste carti autori

Listă cărți Christina Baker Kline

CHRISTINA BAKER KLINE

Christina Baker Kline este o autoare americană de mare succes. Crede că atunci când scrii trebuie să lași lumea din mintea ta să crească atât de mult, încât să devină mai importantă decât lumea în care trăiești. Îi place să scrie în spatele unei săli de curs sau al unei săli de concerte și să simtă energia din jur. Preferă și cafenelele, unde poate savura o cafea.
Între 2007 şi 2011 Christina Baker Kline a fost Writer in Residence la Fordham University. De asemenea, a primit o bursă acordată de Geraldine R. Dodge Foundation şi mai multe burse de cercetare în Irlanda şi Minnesota. Locuieşte lângă New York City şi petrece cât mai mult timp în nordul statului Minnesota şi pe coasta Maine.
Romanul său Trenul orfanilor apărut în anul 2013 a petrecut mai mult de doi ani pe lista bestseller-urilor New York Times, fiind cinci săptămâni numărul 1 și a fost publicată în 40 de țări. Mai mult de 100 de comunități și colegii l-au ales ca o selecție pentru „One Book, One Read”. Adaptarea pentru tinerii cititori a Trenului orfanilor este Fetița din trenul orfanilor (Orphan Train Girl – 2017).
Christina Baker Kline locuiește lângă New York și pe coasta Maine.
Pe internet, o găsiţi la www.christinabakerkline.com
Vei indrăgi personajele lui Kline. Fiecare capitol se încheie cum nu te aștepți și îți trezește curiozitatea pentru ce va urma.” – Bookpage

ROMANE

 

Cărțile autoarei Christina Baker Kline pot fi comandate pe elefant.ro, libris.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net

 

 

Spune-ți părerea!