Delicatese Literare
Liste carti autori

Listă cărți Clare Mackintosh

Clare Mackintosh

Clare Mackintosh a lucrat doispre­zece ani în poliţie, apoi a fost jurna­list independent şi consultant social media. Este fondatoarea Festivalului de Literatură Chipping Norton. În pre­zent este scriitoare profesionistă. Este căsătorită şi are trei copii.
Clare Mackintosh s-a născut la 28 august 1976, în Anglia. A studiat management și franceza, după care a devenit polițistă în anul 1999. A părăsit forțele de ordine în anul 2011 pentru a se dedica în întregime profesiei de scriitor. Și-a făcut debutul în anul 2014 cu titlul „Te las să pleci”, după care a continuat acesta serie, iar acum cărțile sale, printre care ”Te las să pleci”, „Lasă-ma să mint” și „Te văd”, apărute la Editura Trei, sunt traduse în peste 30 de limbi. ”Te las să pleci” a înregistrat în 2015 cele mai rapide vânzări pentru un autor debutant. A fost selectat pentru Richard și Judy Book Club și a obținut votul publicului pentru cel mai bun roman în selecția 2015.

Romane

Cărțile autoarei Clare Mackintosh pot fi comandate pe edituratrei.ro, elefant.ro, libris.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *