Delicatese Literare
Liste carti autori

Listă cărți Corina Cîndea

Corina Cîndea

Corina Cîndea, o optimistă și o romantică incurabilă, a prins drag de cărți de mic copil, crescând într-o familie în care toată lumea citea. De obicei, atunci când începe o carte și îi place, nu o mai lasă din mână până când nu o termină, chiar dacă asta înseamnă să renunțe la câteva ore de somn.

În anul 2014 a descoperit cu totul întâmplător platforma wattpad și a fost extrem de fericită, neștiind însă în acel moment cât de multe avea să aducă în viața ei. Tentația de a scrie a apărut cam la o lună după ce a descoperit site-ul, fiind un impuls de moment. A fost greu până a scris primele cuvinte, restul au venit de sine și a fost extrem de emoționată atunci când a postat primul capitol.

Cărțile ei postate pe wattpad au avut un succes imens. Inițial, Corina a publicat cu fonduri proprii Triplu H volumul 1 și Triplu H volumul 2, ce au avut peste 2,5 milioane de cititori online, după care acestea au fost reeditate la Editura Librex Publishing, alături de alte cărți de mare succes ale autoarei, iar mai apoi acestea au fost reeditate la Editura Hathor, unde vor apărea și noile cărți ale Corinei.

Familia rămâne însă cel mai important lucru din viața ei. Corina este căsătorită și are un băiat.

 

SERII

  • Seria Triplu H

1. Triplu H 1 – 2015 – recenzie
2. Triplu H 2 – 2016 – recenzie
3. Triplu H 3 – 2020 – recenzie

 

1. Dragoste și mătase albă – 2017 – recenzie
2. Pasiune și satin roșu – 2018 – recenzie
3. Iubire și catifea albastră – 2018 – recenzie

 

ROMANE

 

Cărțile autoarei pot fi comandate pe site-ul editurahathor.com

Recenzii cărți Corina Cîndea

Recenzii și prezentări cărți autori români

21 Comments

Spune-ți părerea!