Listă cărți Corina Cîndea

21

Corina Cîndea corina-1

Corina Cîndea, o optimistă și o romantică incurabilă, a prins drag de cărți de mic copil, crescând într-o familie în care toată lumea citea. De obicei, atunci când începe o carte și îi place, nu o mai lasă din mână până când nu o termină, chiar dacă asta înseamnă să renunțe la câteva ore de somn.
În urmă cu aproximativ doi ani a descoperit cu totul întâmplător platforma wattpad și a fost extrem de fericită, neștiind însă în acel moment cât de multe avea să aducă în viața ei. Tentația de a scrie a apărut cam la o lună după ce a descoperit site-ul, fiind un impuls de moment. A fost greu până a scris primele cuvinte, restul au venit de sine și a fost extrem de emoționată atunci când a postat primul capitol.
Cărțile ei postate pe wattpad au avut un succes imens. Inițial, Corina a publicat cu fonduri proprii Triplu H volumul 1 și Triplu H volumul 2, ce au avut peste 2,5 milioane de cititori online, după care acestea au fost reeditate la Editura Librex Publishing, alături de alte cărți de mare succes ale autoarei, iar mai apoi acestea au fost reeditate la Editura Hathor, unde vor apărea și noile cărți ale Corinei.
Familia rămâne însă cel mai important lucru din viața ei. Corina este căsătorită și are un băiat.

 

SERII

  • Seria Triplu H

1. Triplu H 1 – 2015 – recenzie
2. Triplu H 2 – 2016 – recenzie
3. Triplu H 3 – 2020 – recenzie

 

1. Dragoste și mătase albă – 2017 – recenzie
2. Pasiune și satin roșu – 2018 – recenzie
3. Iubire și catifea albastră – 2018 – recenzie

 

ROMANE

 

Cărțile autoarei pot fi comandate pe site-ul editurahathor.com

Recenzii cărți Corina Cîndea

Recenzii și prezentări cărți autori români

About Author

21 de comentarii

  1. Urmărită cu regularitate pe watt, citesc cu sufletul la gura fiecare nou capitol.
    De cand i-am descoperit cartile — mersi Luiza & Dana– nu am avut nici o sansa sa ii rezist.

  2. Barbalata Mirela on

    Imi place la nebunie cum scrie Corina . Triplu H m-a cucerit. Imi doresc foarte mult si celelalte carti dar recunosc ca va trebui sa mai astept. Sunt destul de scumpe. Stiu ca merita fiecare banut, dar banii sunt bani

  3. Doamne, de cand mi-am propus sa o citesc pe Corina! Urmaroarele achizitii vor fi, desigur carti scrise de autoare. Sunt 100% convinsa ca vor fi pe placul meu.

  4. Citite două, Micuța balerină si Măsti si secrete, îmi place cum scrie si cu siguranță daca o sa am ocazia o sa citesc si celelalte cărți. Acum îmi doresc mult Triplu H.

Spune-ți părerea!