Lista carti Corina Cindea

20

Corina Cîndea corina-1

Corina Cîndea, o optimistă și o romantică incurabilă, a prins drag de cărți de mic copil, crescând într-o familie în care toată lumea citea. De obicei, atunci când începe o carte și îi place, nu o mai lasă din mână până când nu o termină, chiar dacă asta înseamnă să renunțe la câteva ore de somn.
În urmă cu aproximativ doi ani a descoperit cu totul întâmplător platforma wattpad și a fost extrem de fericită, neștiind însă în acel moment cât de multe avea să aducă în viața ei. Tentația de a scrie a apărut cam la o lună după ce a descoperit site-ul, fiind un impuls de moment. A fost greu până a scris primele cuvinte, restul au venit de sine și a fost extrem de emoționată atunci când a postat primul capitol.
Cărțile ei postate pe wattpad au avut un succes imens. Inițial, Corina a publicat cu fonduri proprii Triplu H volumul 1 și Triplu H volumul 2, ce au avut peste 2,5 milioane de cititori online, iar de curând acestea au fost reeditate la Editura Librex Publishing, alături de alte două cărți de mare succes – Micuța balerină și Măști și secrete. În primăvară vor apărea la aceeași editură și celelalte două cărți terminate ale Corinei – Destine împletite și Rebela. Seria Salem este în lucru, pe moment Corina postează regulat pe wattpad capitole la prima carte din serie – Dragoste și mătase albă.
Familia rămâne însă cel mai important lucru din viața ei. Corina este căsătorită și are un băiat.

 

SERII

 • Seria Triplu H

1. Triplu H 1 – Editura Librex Publishing – 2016 – recenzia
2. Triplu H 2 – Editura Librex Publishing – 2016 – recenzia

 

 • Seria Salem

1. Dragoste și mătase albă – Editura Librex Publishing – 2017
2. Pasiune și satin roșu
3. Iubire și catifea albastră

 

ROMANE

 

About Author

20 de comentarii

 1. Urmărită cu regularitate pe watt, citesc cu sufletul la gura fiecare nou capitol.
  De cand i-am descoperit cartile — mersi Luiza & Dana– nu am avut nici o sansa sa ii rezist.

 2. Barbalata Mirela on

  Imi place la nebunie cum scrie Corina 🙂 . Triplu H m-a cucerit. Imi doresc foarte mult si celelalte carti dar recunosc ca va trebui sa mai astept. Sunt destul de scumpe. Stiu ca merita fiecare banut, dar banii sunt bani 😀

  • Nu este adevarat, sunt carti foarte frumoase, dovada si marele succes avut la public! Oricum nu e nimeni obligat sa le cumpere. Fiecare e liber sa citeasca ce vrea. Iar pretul e pus de editura, nu de autor.

   • Hello…ne crezi fraiere. Sandra Brown de ex costa 20 lei. Mă îndoiesc că se poate face asemănare între cele 2. E vorba de un contract cu doua parti implicate. E jecmaneala curata. Oricum eu nu o cumpăr. Nu sunt fan Corina.

  • Comentariul este tendențios și nu își are locul. Cărțile au apărut inițial pe wattpad și s-au putut citi la liber. De altfel, în acest moment, se postează capitole la cartea Dragoste și mătase albă, pe care oricine o poate citi gratis. E opțiunea fiecăruia dacă dorește ulterior să aibă cartea în bibliotecă, după ce apare în format publicat.

 3. Doamne, de cand mi-am propus sa o citesc pe Corina! Urmaroarele achizitii vor fi, desigur carti scrise de autoare. Sunt 100% convinsa ca vor fi pe placul meu.

 4. Citite două, Micuța balerină si Măsti si secrete, îmi place cum scrie si cu siguranță daca o sa am ocazia o sa citesc si celelalte cărți. Acum îmi doresc mult Triplu H.

Lasă un răspuns