Delicatese Literare
Liste carti autori

Listă cărți Corina Ozon

Corina Ozon corina-ozon

Timişoreancă adoptată cu dragoste de Bucureşti, Corina Ozon are 10 ani de jurnalism de investigaţie în presa scrisă (ziarul Ora) şi televiziune (Antena 1) şi un update de 2 ani în producţie TV (Intact Media Group). Convertită de alţi 10 ani la PR&Comunicare, pe care le gestionează în prezent la CN Imprimeria Naţională SA. Absolventă a Programului MBA INDE-CNAM Paris, promoţia 2010, şi mamă de liceană, Iulia, sunt cele două lucruri cu care se mândreşte cel mai mult, alături de reușitele din plan literar.

În 2014, debutează cu romanul „Zilele amanţilor“ (ed. Herg Benet), carte începută pe blogul personal, în stadiul de postare spre relaxarea cititorilor, care au cerut după fiecare episod o nouă continuare. În scurt timp, romanul a avut un succes fenomenal, devenind un must have al cititorilor activi pe rețelele de socializare și motiv pentru propriile întâlniri ale fanilor, inspirând în același timp evenimente din domeniul fashion și business, iar o linie de parfumuri primind numele personajelor principale din carte. Romanul are parte de patru continuări, „Nopțile amanților“, „Amanții 3.0“, „Divorțurile amanților“ și „Drumurile amanților“ (ed. Herg Benet), receptate de către public la același nivel de entuziasm și intrând și ele în topurile de vânzări ale librăriilor. Campania de promovare a trilogiei Amanții a fost recompensată cu Silver Award for Excellence la Gala PR Award 2015.

A mai publicat, cu același succes de public, romanele „Tentații“, „Codul lui Zoran“ și ”Dincolo de furtună” (ed. Herg Benet), volumul „Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire“ (ed. Univers).

Din 2016, coordonează proiectul 35+, by Corina Ozon, reprezentat în online de site-ul dupa35.com, al cărui concept se află la baza povestirilor din volumul „Până când mă voi vindeca de tine“.

În prezent, este doctorandă în cotutelă la Școala Doctorală în Științe ale Comunicării, Universitatea București și la CTS-IARSIC, CORHIS EA 7400, la Universitatea Paul Valéry Montpellier (Franța).
(Herg Benet)

SERII

1. Zilele amanților – Editura Herg Benet – 2014 – recenzie

2. Nopțile amanților – Editura Herg Benet – 2015 – recenzie

3. Amanții – Editura Herg Benet – 2015 – recenzie

4. Divorțurile amanților – Editura Herg Benet – 2017

     5. Drumurile amanților – Editura Herg Benet – 2018

     6. Carantina amanților – Editura Herg Benet – 2021

 

ROMANE

10681850_10204162693934981_1913290307_n

Cărțile autoarei Corina Ozon pot fi comandate pe libris.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, librarie.net,

Recenzii și prezentări cărți Corina Ozon

6 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *