Listă cărți Dan Brown

42

DAN BROWN 630

Scriitorul, născut pe 22 iunie 1964, este un autor american ce a avut diverse ocupații de-a lungul vieții. Dan Brown este pasionat de criptografie, chei și coduri, teme pe care le-a transpus și în romanele sale. Primele romane ale lui Dan Brown, Fortăreața digitală, Conspirația și Îngeri și Demoni, nu au avut un succes imediat, precum Codul lui Da Vinci. Cartea care l-a făcut celebru, a intrat în prima săptămână după publicare în topul New York Times Best Seller, este tradusă în 44 de limbi și este considerată una din cele mai populare cărți din toate timpurile. Și cărțile publicate înainte de 2003 au fost ajutate de succesul fulminant al best seller-ului. Veniturile estimate din vânzarea cărtii Codul lui Da Vinci se ridica la 250 milioane $.
În 2005, scriitorul Dan Brown s-a clasat pe poziția a 12 în lista “Celebrity 100”, realizată de Forbes. Romanele semnate de Dan Brown, ce îl au ca protagonist pe simpaticul profesor Robert Langdon, stau la baza unei serii de filme. Pana acum au fost ecranizate cărțile Codul lui Da Vinci și Îngeri și Demoni, și au început filmările și la Simbolul pierdut și la Inferno, al treilea și al patrulea roman din serie.
 1. Îngeri și demoni – Editura Rao (Angels & Demons) – 2000 prezentare
 2. Codul lui Da Vinci – Editura Rao (The Da Vinci Code) – 2003 – prezentare
 3. Simbolul pierdut – Editura Rao (The Lost Symbol) – 2009 prezentare
 4. Inferno – Editura Rao (Inferno) – 2013 – prezentare
 5. Origini – Editura Rao (Origin) – 2017 – recenzie

ROMANE

 

Cărțile autorului Dan Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, emag.rolibrarie.net, cartepedia.ro, carturesti.rolibrex.ro

 

Trailer film Îngeri și Demoni (Angels & Demons)

Trailer film Codul lui Da Vinci (The Da Vinci Code)

Trailer film Simbolul pierdut (Lost Symbol)

Trailer film Inferno (Inferno)

Cărțile autorului Dan Brown pot fi comandate pe libris.ro, elefant.ro, emag.rolibrarie.net, cartepedia.ro, carturesti.rolibrex.ro

 

 

 

 

 

 

About Author

42 de comentarii

 1. Am citit Codul lui DaVinci, Ingeri si Demoni, si Conspiratia(si uitasem de asta). Peliculele nu m-au dat pe spate cei drept. Stiu ca atunci cand a aparut D Brown (tradus la noi) a fost unul dintre cei mai controversati scriitori, probabil din cauza subiectelor tratate.
  Pe undeva, ce scrie el are logica, doar ca suntem indoctrinati religios diferit.

  • În ciuda subiectelor controversate, cărțile au un ritm alert, te captivează imediat și nu le poți lăsa din mână până nu le termini.

  • Totuși, locurile unde s-au făcut filmările sunt superbe!
   Chiar dacă nu s-au ridicat la înălțimea cărților, mie mi-au plăcut și filmele – Codul lui Da Vinci și Îngeri și demoni.
   Aștept cu nerăbdare să văd și Simbolul pierdut și Inferno.

 2. Am citit toate cartile,se afla printre preferatele mele de acest gen.Filmele…cred ca am vazut unul,dar nu stiu sigur.

 3. Am citit toate cartile lui, e unul din autorii mei preferati! Cel mai mult imi plac cartile din seria Robert Langdon.

 4. Tudusciuc Cornelia Elena on

  Le-am citit pe toate, in afară de Simbolul pierdut. Mi-au placut toate, dar in mod special seria cu Robert Langdon

  • Incearca una dintre ele, sa vezi daca te prinde stilul. Mie mi-au placut toate foarte mult, dar iti recomand in mod deosebit seria Robert Langdon.

 5. Daniela Cusa on

  Am auzit de toate aceste carti, insa din pacate nu am citit niciuna. Dar sunt pe lista. Doar ca cine stie cand le va veni randul.

 6. Balan Daniela on

  un scriitor de succes ,am citit Codul lui DaVinci si am vazut si filmul ! mi-a placut si sper sa mai citesc si restul de carti scrise de el !

 7. Clipa Narcisa on

  Am comandat pentru o prietena toata colectia scrisa de acest autor. Dupa ce o sa le termine ea, le citesc si eu.

 8. Încă nu am reusit sa citesc Simbolul pierdut,dar cu siguranță urmează curând,ca sa ma consolez pana pun mana pe origini.

Spune-ți părerea!