Delicatese Literare
Liste carti autori

Lista carti Fiona Barton

Fiona Barton s-a născut în Anglia, la Cambridge.
Cariera mea a cunoscut câteva răsturnări și transformări surprinzătoare de-a lungul anilor. Am fost jurnalist – scriitor senior la Daily Mail, editor de știri la Daily Telegraph și reporter șef la The Mail duminică, unde am câștigat premiul Reporterul Anului la Premiile Naționale de Presă. Am făcut  voluntariat în Sri Lanka și din 2008, am lucrat cu jurnaliști exilați și amenințați din întreaga lume.
Dar, prin toate acestea, semințele unei povești mi-au încolțit în cap.
Microbul acestei cărți m-a infectat de mult timp când, în calitate de jurnalist național de ziare, care relata despre crime și procese notorii, m-am trezit întrebându-mă despre ceea ce soții celor acuzate știau cu adevărat – sau și-au permis să știe.
Mi-am schimbat carierei pentru a transforma fascinația într-o poveste despre un copil dispărut, relatată de soția bărbatului suspectat de infracțiune, de detectivul care duce vânătoarea, de jurnalistul care acoperea cazul și de mama victimei.
Spre uimirea și încântarea mea, Văduva este disponibilă acum în Marea Britanie și în întreaga lume. 
Cu toate acestea, tăcerea bruscă a personajelor mele se simte ca un reproș și în prezent lucrez la o a doua carte. (Copilul) 
Soțul meu și cu mine ducem o viață bună în sud-vestul Franței, unde scriu în pat, dimineața devreme când singura distragere a atenției este cocoșul nostru, Sparky. – Fiona Barton

 

Listă cărți Fiona Barton

1. Văduva – Editura Litera – The Widow – 2016 – prezentare
2. Copilul – Editura Litera – The Child – 2017 – prezentare
3. The Suspect – 2019

 

Cărțile autoarei pot fi comandate de pe site-ul Editurii Litera, elefant.ro, libris.ro, librex.rolibrarie.net, cartepedia.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *