Delicatese Literare
Liste carti autori

Listă cărți Graeme Simsion

Graeme Simsion

Născut în Noua Zeelandă şi stabilit în Australia, Graeme Simsion este, după cum se descrie el însuşi, autor de scenarii, povestiri, romane şi piese de teatru.
Este specialist în data modeling, un domeniu software cu atît de multe necunoscute în viaţa de zi cu zi, încît scriitorul a avut nevoie de propria firmă de consultanţă ca să-i expliciteze posibilităţile.
Proiectul Rosie, titlul care i-a adus celebritatea, s-a vîndut în mai bine de patru milioane de exemplare în întreaga lume. A mai publicat romanele The Best of Adam Sharp (2016), Two Steps Forward (2017) şi The Rosie Result (2019). Graeme Simsion trăieşte în prezent în Melbourne (Australia), alături de Anne Buist, psihiatru şi romancier, şi de cei doi copii ai lor.
Romanul de debut al lui Graeme Simsion, Proiectul Rosie, a fost tradus în patruzeci de limbi, recompensat în 2012 cu Victorian Premier’s Award pentru manuscrise inedite si s-a aflat printre finaliștii la International IMPAC Dublin Literary Award. Continuarea romanului, Efectul Rosie, este de asemenea un bestseller, iar împreună, vânzările celor două romane au atins cifre record, de peste cinci milioane de exemplare.

Listă cărți Graeme Simsion

Serii:

Seria Don Tillman/ Don Tillman Series:

1. Proiectul Rosie – The Rosie Project – 2013 – recenzie
2. Efectul Rosie – The Rosie Effect – 2014 – recenzie 
3. Rezultatul Rosie – The Rosie Result – 2019 – recenzie

Cărți:

Cărțile autorului Graeme Simsion pot fi comandate de pe elefant.ro, libris.ro, cartepedia.ro, carturesti.ro, librarie.net

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *