Listă cărți Jodi Picoult

6

JODI PICOULT 

Jodi Picoult (n.1966) este o autoare americană de mare succes. Jodi a studiat creative writing la Princetown și are un masterat în educație de la Harvard. În 2003, Jodi a primit premiul New England Bookseller pentru întreaga activitate.
A scris peste douăzeci de romane, dintre care ultimele au intrat direct în lista de bestselleruri a publicației New York Times.
Vândute în peste 40 de milioane de exemplare peste tot în lume, cărțile sale sunt traduse în treizeci și cinci de țări. Patru dintre ele au fost ecranizate pentru televiziune, iar după O viață de rezervă a fost realizat un film de lung metraj, cu Cameron Diaz în rolul principal.
Mici lucruri mărețe va fi ecranizat, cu Viola Davis și Julia Roberts în rolurile principale, într-o producție Amblin Partners.

SERII

1. Between the Lines – 2012
2. Off the Page – 2015

 

ROMANE

 

Cărțile autoarei Jodi Picoult pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.rocartepedia.ro, librarie.net, emag.ro, carturesti.ro, dol.ro, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Jodi Picoult

About Author

6 comentarii

  1. Azi am terminat o viață de rezervă si inca nu îmi găsesc cuvintele.Revin mai tarziu cu o părere.

      • Nu stiu daca o sa fiu în stare să văd filmul prea curând.E un subiect delicat.Am terminat-o dimineața și încă nu stiu ce sa spun despre ea.Problema mea e ca bănuiam finalul ,dar ma asteptam totusi sa greșesc asa ca acum sunt dezamăgită.

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: