Listă cărți Jojo Moyes

15

Jojo Moyes

Jojo Moyes este o apreciată romancieră britanică. jojo-moyes

Ea a studiat la Royal Holloway, Universitatea din Londra.
A câștigat o bursă finanțată de ziarul Independent pentru a studia jurnalismul de la City University și, ulterior, a lucrat pentru The Independent timp de 10 ani. In 2001 a devenit un romancier cu normă întreagă.
Cartea ei Foreign Fruit a fost desemnată Romanul romantic al anului în 2004 de catre Romantic Novelists’ Association (RNA)
Este căsătorită cu jurnalistul Charles Arthur și are trei copii.
Cea mai bine cotată carte a ei este „Me Before You” – „Înainte să te cunosc”, apărută de curând la noi, la Editura Litera.

Serii

1. Înainte să te cunosc, Editura Litera – Me Before You – 2012 – recenzie
2. După ce te-am pierdut, Editura Litera – After You – 2015 – prezentare
3. Eu, și totuși alta – Editura Litera – Still Me – 2018 – prezentare

 

0.5. Honeymoon in Paris – 2012
1. Jertfa iubirii – Editura Litera (2013) / Fata pe care ai lăsat-o în urmă, Editura Litera (2016) – The Girl You Left Behind – 2012 – recenzie

 

Romane

 

Cărțile autoarei Jojo Moyes pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rolibris.ro, dol.ro,  librex.ro, cartepedia.ro, carturesti.rolibrarie.net, librariadelfin.ro

Recenzii și prezentări cărți Jojo Moyes

 

 

About Author

15 comentarii

 1. Citite amândouă! Sper sa se mai traducă si altele. În viitorul apropiat sper sa citesc si Jertfa iubirii, am auzit ca este la fel de frumoasă.

 2. Daniela Cusa on

  Wow! Nu stiam ca Jojo a scris atatea carti. Stiam doar de doua, Inainte sa te cunosc si Ultima scrisoare de dragoste. Bineinteles, probabil din cauza ca momentan doar aceastea doua au aparut traduse si la noi.

 3. Am reusit sa citesc „Ultima scrisoare de dragoste” de J Moyes , ador cartea asta.
  „Inainte sa te cunosc” n-am apucat, dar am vazut filmul (de asemenea,,trece pe locul 1 in topul preferintelor) – si recent, am facut rost de carte (in engleza) pe care, cu siguranta o voi citi la un moment dat.
  Subscriu, mi-as dori cat mai multe carti traduse de aceasta autoare.

 4. Denisa Oprea on

  Am citit doar „Me before you”, dar la cat de mult mi-a placut nu cred ca o sa imi stric ideea despre Jojo citind alta carte. Mi-as dori sa apara si „After you” cat mai curand.

 5. Catalina Dumbrava on

  Am citit astea 3 ieșite, Jertfa, Scrisoarea si ultima ieșită. Însă preferată mea ramane Jertfa iubirii.

Spune-ți părerea!