Delicatese Literare
Liste carti autori

Listă cărți Karen Robards

Karen Robards 

robardsKaren s-a născut în Louisville, Kentucky, Statele Unite ale Americii. Ea a început să scrie de când era foarte tânără și a fost publicată pentru prima dată la nivel național în ediţia din decembrie 1973 a Reader’s Digest. Ea a vândut primul ei roman de dragoste, Foc şi gheaţă (Island Flame) pe când avea 24 de ani. Acesta a fost publicat de Leisure Books în 1981 și încă se tipăreşte. După aceea, ea a renunţat la facultatea de drept pentru a-şi urma cariera de scriitor. Astăzi, ea apare în mod regulat pe listele de bestseller-uri New York Times, USA Today și Publishers Weekly, printre altele, și este câștigătoarea a şase premii Silver Pen oferite de Affaire de Coeur pentru autorul romantic favorit, precum și numeroase alte premii. A câştigat premiul oferit de Romantic Times pentru întreaga carieră, iar patru dintre romanele sale au fost nominalizate de patru ori pentru premiul Romantic Times, pe care l-a câştigat cu Suflete captive (Irresistible). Genurile abordate de ea sunt thriller, romantic-suspans și historical-romance. Munca ei a fost tradusă în mai mult de șaptesprezece limbi. Romanele sale au fost adesea apreciate pentru senzualitatea lor. Potrivit Romantic Times Magazine, „Robards are un fler adevărat în crearea personajelor şi excelează la adăugarea de doze mari de umor, realizând un mix picant”.

Robards locuiește în orașul ei natal, Louisville, Kentucky, împreună cu soțul ei, Doug Robards și cei trei fii ai lor, Jack (n. 1995), Chris (n. 1990) și Peter (n. 1983). Părinții ei, cei trei frați și sora ei locuiesc în apropiere.

„Am citit, am scris și am condus copii”, spune ea râzând. „Asta este viaţa mea.”

 

 1. The Last Victim – 2012
 2. The Last Kiss Goodbye – 2013
 3. Her Last Whisper – 2014
 4. The Last Time I Saw Her – 2015

 

 1. Pursuit – 2005
 2. Justice – 2011

 

 1. Atracţie scandaloasă, Editura Litera (Scandalous– 2001) – prezentare
 2. Suflete captive – Editura Litera (Irresistible– 2002) – prezentare
 3. Înfruntarea inimilor – Editura Litera (Shameless – 2010) prezentare

 

 1. Foc şi gheaţă (Island Flame – 1981) 
 2. Sea Fire – 1982 

 

 1. The Ultimatum – 2017 
 2. The Moscow Deception – 2018
 3. The Fifth Doctrine2019

 

ROMANE

 

Cărțile autoarei Karen Robards pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rocarturesti.rolibrarie.net, cartepedia.ro, librariadelfin.rolibris.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Karen Robards

16 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *