Listă cărți Karen Robards

16

Karen Robards 

robardsKaren s-a născut în Louisville, Kentucky, Statele Unite ale Americii. Ea a început să scrie de când era foarte tânără și a fost publicată pentru prima dată la nivel național în ediţia din decembrie 1973 a Reader’s Digest. Ea a vândut primul ei roman de dragoste, Foc şi gheaţă (Island Flame) pe când avea 24 de ani. Acesta a fost publicat de Leisure Books în 1981 și încă se tipăreşte. După aceea, ea a renunţat la facultatea de drept pentru a-şi urma cariera de scriitor. Astăzi, ea apare în mod regulat pe listele de bestseller-uri New York Times, USA Today și Publishers Weekly, printre altele, și este câștigătoarea a şase premii Silver Pen oferite de Affaire de Coeur pentru autorul romantic favorit, precum și numeroase alte premii. A câştigat premiul oferit de Romantic Times pentru întreaga carieră, iar patru dintre romanele sale au fost nominalizate de patru ori pentru premiul Romantic Times, pe care l-a câştigat cu Suflete captive (Irresistible). Genurile abordate de ea sunt thriller, romantic-suspans și historical-romance. Munca ei a fost tradusă în mai mult de șaptesprezece limbi. Romanele sale au fost adesea apreciate pentru senzualitatea lor. Potrivit Romantic Times Magazine, „Robards are un fler adevărat în crearea personajelor şi excelează la adăugarea de doze mari de umor, realizând un mix picant”.
Robards locuiește în orașul ei natal, Louisville, Kentucky, împreună cu soțul ei, Doug Robards și cei trei fii ai lor, Jack (n. 1995), Chris (n. 1990) și Peter (n. 1983). Părinții ei, cei trei frați și sora ei locuiesc în apropiere.
„Am citit, am scris și am condus copii”, spune ea râzând. „Asta este viaţa mea.”
 1. The Last Victim – 2012
 2. The Last Kiss Goodbye – 2013
 3. Her Last Whisper – 2014
 4. The Last Time I Saw Her – 2015
 1. Pursuit – 2005
 2. Justice – 2011
 1. Atracţie scandaloasă, Editura Litera (Scandalous– 2001) – prezentare
 2. Suflete captive – Editura Litera (Irresistible– 2002) – prezentare
 3. Înfruntarea inimilor – Editura Litera (Shameless – 2010) prezentare
 1. Foc şi gheaţă (Island Flame – 1981) 
 2. Sea Fire – 1982 
 1. The Ultimatum – 2017 
 2. The Moscow Deception – 2018

ROMANE

 

Cărțile autoarei Karen Robards pot fi comandate pe litera.ro, elefant.rocarturesti.rolibrarie.net, cartepedia.ro, librariadelfin.rolibris.roemag.ro

Recenzii și prezentări cărți Karen Robards

About Author

16 comentarii

 1. Am doar 5 carti scrise de ea citite,cele aparute la litera si Bantuind dupa miezul noptii.Imi place stilul ei,insa e pacat ca doar cateva sunt traduse la noi.

  • Și mie îmi place foarte mult autoarea, am reușit să îmi fac rost de toate cărțile ei apărute la noi. Mi-aș dori foarte mult să se mai traducă și alte cărți ale ei.

  • Și cărțile ei contemporane sunt foarte frumoase! Să sperăm doar că se vor traduce și la noi.

  • Mirela, scrie foarte bine, eu sunt incantata de toate cartile ei pe care le-am citit. Seria Banning Sisters de la Iubiri de poveste e super, iar Lunga vara fierbinte, Bantuind dupa miezul noptii si Ingerul nimanui sunt grozave! Si Momeala la fel!
   Foc si gheata inca nu am citit…

 2. Barbalata Mirela on

  Din pacate nu am citit nimic de aceadta autoare. Dar acum sunt curioasa si sper sa citesc cate ceva de ea.

 3. Denisa Oprea on

  Din pacate nu am auzit de aceasta autoare pana acum, dar vad ca are destul de multe carti. O sa incep cu cea prezentata anterior in curand.

 4. Tudusciuc Cornelia Elena on

  Doar patru citite, care mi-au placut mult. Sper sa se mai traducă si alte cari ale autoarei.

Spune-ți părerea!