Delicatese Literare
Liste carti autori

Listă cărți Kristin Hannah

Kristin Hannah

Kristin Hannah este una dintre cele mai bine vândute, apreciate și premiate scriitoare cu peste de 20 de romane publicate, printre acestea numărându-se bestsellerurile A doua șansă (On Mystic Lake,1999), Aleea cu licurici (Firetly Lane, 2008), carte vândută în 1,2 milioane de exemplare, Grădina de iarnă (Winter Garden, 2010), Dincolo de stele (Fly Away, 2013), Privighetoarea (The Nightingale, 2015), roman tradus în 43 de limbi și vândut în 2 milioane de exemplare, Un nou început (The Great Alone, 2018), și Cele patru vânturi, cea mai nouă carte a sa.

Romanul Un nou început (The Great Alone), publicat pe 6 februarie 2018, o poveste de dragoste epică și o dramă familială a cărei acțiune se petrece în Alaska în anii 1970, este o ficțiune îndrăzneață despre dragoste și pierdere, despre lupta pentru supraviețuire și sălbăticia care trăiește atât în ​​natură cât și în om. A fost enumerat ca fiind unul dintre cele mai anticipate romane ale anului de Seattle Times, Bustle.com, PopSugar, Working Mother, Southern Living și Goodreads.

Privighetoarea (The Nightingale), care a câștigat premiul People’s Choice pentru cea mai bună ficțiune istorică în anul 2015, se află în curs de ecranizare la Tri Star, sub regia premiatului regizor Michelle MacLaren.

SERII

1. Aleea cu licurici – Editura Litera / Editura Lider – Firefly Lane – 2008 – prezentare
2. Dincolo de stele – Editura Litera – Fly Away – 2013 – recenzie

 

ROMANE

 

Cărțile autoarei Kristin Hannah pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, litera.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Kristin Hannah

 

 

Spune-ți părerea!