Delicatese Literare
Liste carti autori

Listă cărți Kristin Hannah

Kristin Hannah

Kristin Hannah este una dintre cele mai bine vândute, apreciate și premiate scriitoare cu peste de 20 de romane publicate, printre acestea numărându-se bestsellerurile A doua șansă (On Mystic Lake,1999), Aleea cu licurici (Firetly Lane, 2008), carte vândută în 1,2 milioane de exemplare, Grădina de iarnă (Winter Garden, 2010), Dincolo de stele (Fly Away, 2013), Privighetoarea (The Nightingale, 2015), roman tradus în 43 de limbi și vândut în 2 milioane de exemplare, Un nou început (The Great Alone, 2018), și Cele patru vânturi, cea mai nouă carte a sa.

Romanul Un nou început (The Great Alone), publicat pe 6 februarie 2018, o poveste de dragoste epică și o dramă familială a cărei acțiune se petrece în Alaska în anii 1970, este o ficțiune îndrăzneață despre dragoste și pierdere, despre lupta pentru supraviețuire și sălbăticia care trăiește atât în ​​natură cât și în om. A fost enumerat ca fiind unul dintre cele mai anticipate romane ale anului de Seattle Times, Bustle.com, PopSugar, Working Mother, Southern Living și Goodreads.

Proaspăt ecranizată într-un serial de succes, Aleea cu licurici a devenit bestseller absolut în 2009, un roman esențial care a adus împreună femeile pentru o cauză comună, iar Privighetoarea a fost votată, în 2015, cea mai bună carte a anului de către Amazon, Buzzfeed, iTunes, Library Journal, The Wall Street Journal și The Week și se află în curs de ecranizare la Tri Star, sub regia premiatului regizor Michelle MacLaren. În plus, romanul a câștigat Premiul Goodreads și People’s Choice Award.

Înainte să se dedice în totalitate scrisului, Kristin a lucrat ca avocat. Locuiește în Pacific Northwest împreună cu soțul ei.

SERII

1. Aleea cu licurici – Editura Litera / Editura Lider – Firefly Lane – 2008 – recenzie
2. Dincolo de stele – Editura Litera – Fly Away – 2013 – recenzie

 

ROMANE

 

Cărțile autoarei Kristin Hannah pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, litera.ro, librarie.netcartepedia.ro, carturesti.ro, librariadelfin.rodol.ro

Recenzii și prezentări cărți Kristin Hannah

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *