Delicatese Literare
Liste carti autori

Listă cărți Leila Meacham

Leila Meacham

Leila a absolvit Universitatea de Stat din North Texas. S-a căsătorit cu un pilot din cadrul Forțelor Aeriene ale SUA în timpul anilor de război din Vietnam și a activat în numeroase misiuni de muncă voluntară ca soție militară înainte de a-și relua cariera de profesor în San Antonio. Ea a predat engleza la liceu, cu mult talent și pasiune, până la retragerea din această profesie. Ea a fost aleasă de două ori de către colegii ei ca Profesor al Anului.
Ea a revenit la dragostea ei de a scrie târziu, chiar dacă ea a cochetat cu această pasiune la mijlocul anilor optzeci, când a scris un roman de dragoste, dar care nu se aștepta niciodată să fie publicat. Au urmat alte două romane, pentru că era încă sub contract, dar experiența de atunci a lăsat-o cu dorința de a nu mai ridica niciodată un pix.
Totul s-a schimbat însă după pensionare, când nu prea mai avea multe lucruri de făcut, spune ea, și într-o zi s-a așezat și a început să scris romanul Trandafiri (Roses).
Leila nu are copii și a fost căsătorită cu soțul ei timp de patruzeci și trei de ani.

SERII

  • Seria Trandafiri

1. Somerset – Editura Litera – Somerset – 2013 – recenzie
2. Trandafiri – Editura Litera – Roses – 2010 – recenzie

 

ROMANE

 

Cărțile autoarei Leila Meacham se pot comanda pe litera.ro, libris.ro, elefant.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, dol.ro

Recenzii și prezentări cărți Leila Meacham

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *