Listă cărți Lucinda Riley

0

LUCINDA RILEY 

Lucinda Riley s-a născut în Irlanda și, după o carieră timpurie ca actriță de film, teatru și televiziune, a scris prima carte la vârsta de 24 de ani. Cărțile ei au fost traduse în peste 30 de limbi și s-au vândut în peste 13 milioane de exemplare.
Printre bestsellerurile Lucindei Riley se numără Secretul orhideei (Hothouse Flower), The Girl on the Cliff, The Light Behind the Window, Trandafirul nopții (The Midnight Rose), The Italian Girl, The Angel Tree, Secretul Helenei (The Olive Tree) și The Love Letter.
Lucinda lucrează în prezent la seria The Seven Sisters, care urmărește povestea unor surori adoptate și se bazează alegoric pe mitologia vestitei constelații. Primele patru volume, The Seven Sisters, The Storm Sister, The Shadow Sister și The Pearl Sister au fost bestselleruri, ocupând locul 1 în topurile din Europa. Volumul al cincilea, The Moon Sister, va apărea în 2018. O companie de producție de la Hollywood s-a arătat interesată de achiziționarea drepturilor pentru un serial TV de mai multe sezoane.

SERII

1. The Seven Sisters – 2014
2. The Storm Sister – 2015
3. The Shadow Sister – 2016
4. The Pearl Sister – 2017
5. The Moon Sister – 2018

 

ROMANE

 

Cărțile autoarei Lucinda Riley pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librarie.net, carturesti.ro, cartepedia.ro

About Author

Spune-ți părerea!

%d blogeri au apreciat: