Delicatese Literare
Liste carti autori

Listă cărți Lucinda Riley

LUCINDA RILEY

Lucinda Riley s-a născut în Irlanda. A petrecut primii ani din viață în satul Drumbeg de lângă Belfast înainte de a se muta în Anglia. La 14 ani s-a mutat la Londra la o școală specializată în teatru și balet.

După o carieră timpurie ca actriță de film, teatru și televiziune, a scris prima carte la vârsta de 24 de ani. Cărțile ei au fost traduse în peste 30 de limbi și s-au vândut în peste 13 milioane de exemplare.

Printre bestsellerurile Lucindei Riley se numără Secretul orhideei (Hothouse Flower), The Girl on the Cliff, The Light Behind the Window, Trandafirul nopții (The Midnight Rose), The Italian Girl, The Angel Tree, Secretul Helenei (The Olive Tree) și The Love Letter.

Lucinda lucrează în prezent la seria The Seven Sisters, care urmărește povestea unor surori adoptate și se bazează alegoric pe mitologia vestitei constelații. Primele cinci volume, The Seven Sisters, The Storm Sister, The Shadow Sister și The Pearl Sister, The Moon Sister au fost bestselleruri, ocupând locul 1 în topurile din Europa. Volumul al șaselea, The Sun Sister, va apărea în 2019. O companie de producție de la Hollywood s-a arătat interesată de achiziționarea drepturilor pentru un serial TV de mai multe sezoane.

SERII

1. Povestea Maiei – Editura Litera – The Seven Sisters – 2014 – recenzie
2. Sora Furtună – Editura Litera – The Storm Sister – 2015 – prezentare
3. Sora Umbră. Povestea lui Star – Editura Litera – The Shadow Sister – 2016 – prezentare
4. Sora Perlă. Povestea lui Cece – The Pearl Sister – 2017 – prezentare
5. Sora Lună. Povestea lui Tiggy – The Moon Sister – 2018 – prezentare
6. Sora soare – The Sun Sister – 2019
7. The Missing Sister – 2021

 

ROMANE

 

Cărțile autoarei Lucinda Riley pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librex.ro, cartepedia.ro, librariadelfin.ro, carturesti.ro, librarie.net

Recenzii și prezentări cărți Lucinda Riley

Spune-ți părerea!