Delicatese Literare
Liste carti autori

Lista carti Meik Wiking

MEIK WEIKING

Meik este fondator și CEO al Institutului pentru Cercetarea Fericirii din Copenhaga (https://www.happinessresearchinstitute.com) și și-a petrecut ani din viață studiind magia vieții daneze, de la alegerea corpului de iluminat ideal, la planificarea unei cine sau de la crearea unei truse hygge de urgență pana la modalitatea în care trebuie să te îmbraci.
Institutul este o entitate independența care explorează motivele pentru care unele societăți sunt mai fericite decât altele, studiază cauzele și efectele fericirii oamenilor și oferă consiliere pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor din toată lumea.
Fondatorul Institutului pentru cercetarea fericirii din Copenhaga colaborează cu persoane din ţările din întreaga lume pentru a observa ce anume influenţează nivelul de satisfacţie al vieţii. În „Mica Enciclopedie Lykke: în căutarea celor mai fericiţi oameni din lume”, autorul prezintă statistici documentate, precum şi sfaturi pentru o viaţă mai bună, pentru o viaţă orientată către un scop în care timpul şi relaţiile cu oamenii din jurul nostru sunt extrem de importante. Adunând dovezi din toate colţurile lumii pentru a-şi susţine sfaturile, Wiking încearcă să îşi ajute cititorii să găsească lykke (fericire).

CĂRȚI

 

Cărțile autorului Meik Wiking pot fi comandate pe litera.ro, elefant.ro, libris.ro, librex.ro, librarie.net, cartepedia.ro, carturesti.ro, emag.ro

 

 

 

 

3 Comments

Spune-ți părerea!